• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Tuzaklara karşı uyanık olmalıyız"

Yeniakit Publisher
2017-04-30 01:56:00 - 2017-04-30 02:27:47
"Tuzaklara karşı uyanık olmalıyız"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, İsrail’in kurulmasının Siyonist projenin nihai sonucu değil, ilk adımı olduğunu belirterek, devamının ise Büyük Ortadoğu Projesi olduğunun altını çizdi. Irak ve Suriye’den sonra sıranın Türkiye ve İran olduğuna dikkat çeken Turhan, “Bu bir komplo değil, gerçektir. İktidar ve muhalefeti ile bu tuzağı görmemiz gerekiyor” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği, 81 il şube ve bölge başkanları toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. AGD/MGV Genel Başkanı Salih Turhan, toplantıda yaptığı konuşmada, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Siyonist projenin bölgedeki hedeflerine dikkat çeken Turhan, Büyük Ortadoğu Projesi’nin Irak ve Suriye’den sonra asıl hedefinin Türkiye ve İran olduğunun altını çizdi.


ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PLANLANAN TUZAKLARI GÖRMELİYİZ

“Şimdi biz bütün adımlarımızı bu süreci okuyarak atmak zorundayız” diye konuşan Turhan, şunları kaydetti: “Referandum süreci de sonucu da emperyalizmin planlarını değiştirmeyecektir. Mesele ülkemizin, yöneticilerimizin, halkımızın, iktidarın ve muhalefetin bu tuzağı görmesidir. Bize düşen, bundan sonra bugüne kadar olduğu gibi inancımızın gerektirdiği gibi çalışmak ve yaşamaktır. Bizim aklımızdan çıkarmamamız gereken üç husus: Bir, inandığımız değerler, parlamenter sistemle vücut bulmadığı gibi partili cumhurbaşkanlığı sistemi ile de ortadan kalkacak değildir. İki, biz elhamdülillah Müslüman’ız. İman varsa imkân da vardır.

DEĞİŞMEZ GÜNDEMİMİZ ‘HAK VE BATIL MÜCADELESİ’

Her türlü zorluk ve güçlük altında dahi İslam için gayret etmekle mükellefiz. Üç, bizim için her zaman değişmez gündem hak-batıl mücadelesidir. Biz yapay gündemlerin kavgasını veremeyiz. Bu, İslam hayattan tamamen kopuktur demek değildir. Bu demektir ki biz günceli değerlendirirken, yeryüzünde varlık sebebimizi de unutmayacağız, dünyaya, şartlara teslim olmayacağız.” 3 ana hedeflerinin olduğunu söyleyen Turhan, ”Yaşanabilir bir Türkiye; hangi inançtan olursa olsun her insanın insan gibi yaşama hakkı vardır.Kişinin kendini güvende hissettiği ve açlık korkusunun olmadığı bir toplum inşa etmek görevimizdir.

FAİZLE BÜYÜME OLMAZ!

Yeniden büyük Türkiye; Türkiye, ekonomik olarak güçlü olmalıdır. Bu, rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçmekle mümkündür.Faizle büyüme olmaz.Türkiye’nin nüfuzu İslam ülkeleriyle bir araya gelmesiyle artar.Yeni bir dünya; Hakkın üstün tutulduğu adil bir ekonomik sistemin yürürlükte olduğu yeni bir dünya mutlaka kurulmalıdır.D-8 etkinleştirilmeli, D-60 ve D-160 mutlaka kurulmalıdır” dedi. “Biz ifsat için değil, ıslah için çalışan bir topluluğuz” diye konuşan Turhan, ”İfsat için çalışanlar bunu;fikir kirlenmesi yoluyla terör ve kargaşa çıkararak; ekonomik düzeni bozarak; işbirlikçi yönetimleri kullanarak yaparlar.Islah için çalışanlar bilirler ki;İslamsız saadet olmaz. Müslüman’ız ama şuurlu Müslüman olmalıyız; cihat etmeliyiz” çağrısında bulundu.

Kaynak: Milli Gazete

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23