• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Türklerin cesetlerini çiğneyeceğiz"

Yeniakit Publisher
2017-09-22 07:36:00 -
"Türklerin cesetlerini çiğneyeceğiz"

FETÖ'den tutuklanan papaz Andrew Craig Brunson'un ekibinden bir rahibin, "Türklerin cesetlerini çiğneyeceğiz" dediği ortaya çıktı.

FETÖ, 15 Temmuz darbe girişiminde yabancı işbirlikçilerinden de destek aldı. Onlar arasında İzmir Diriliş Kilisesi Papazı Andrew Craig Brunson da vardı.

HARP SUBAYI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Takvim'in haberine göre, Brunson'ın 15 Temmuz hain girişiminde bizzat yer aldığı anlaşıldı, tutuklandı. Aslında Amerikan Ordusu'nda Harp subayı olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

RAHİP GİBİ GÖRÜNÜP AJANLIK YAPIYORLAR

ABD Başkanı Trump'ın 3 kez iadesini istediği Papaz'la ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Brunson'un, Harp subayı olan tüm ekibinin sorguda olduğu anlaşıldı. Brunson'un ekibindeki özel harp subaylarının rahip gibi görünerek, misyonerlik faaliyetleri adı altında ABD'nin ajanları olarak çalıştıkları saptandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

EKİPTEN BİR RAHİP: TÜRKLERİN CESETLERİNİ ÇİĞNEYECEĞİZ

Soruşturmayı derinleştiren İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Brunson'un ekibindeki rahip görünümlü subaylardan birinin İzmir'de yaşayan bir vatandaş ile 2011 yılında mahkemelik olduğu bilgisine ulaştı.

Brunson'un ekibindeki papazın, "Devletine mi güveniyorsun? 5-6 yıl içinde güveneceğin bir devletin kalmayacak. Bizim yeşil bereli askerlerimiz Türklerin cesetlerini çiğneyerek geçecek. Ben de senin kafanla top oynayacağım. Bu ülke sizin değil bizim. Bayraklı ve Kadifekale sırtlarına kendi kiliselerimizi dikeceğiz"dediği anlaşıldı.

Yine Brunson'a bağlı bir papazın, "Emre Uslu ve arkadaşları da bizim adamların" dediği soruşturma dosyasına yansıdı. Brunson'ın ekibindeki başka bir papazın da kilisede yanlarında çalışan bir Türk gencine komandoların kullandığı su arıtma cihazı, vitamin hapları ile soğuk ve sıcak tutan malzemeler verdiği anlaşıldı.

GİZLİ TANIK İFADESİNDE 2016 DETAYI

Söz konusu askerin Türk gencine, "2016 yılında yaz aylarında büyük bir deprem olacak. Bunları önemli ve her an bulabileceğin bir yere sakla. Eğer İstanbul'a da gelirsen ABD konsolosluğuna gel benim yanıma" dediği gizli tanık ifadeleriyle kanıtlandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23