• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkeş ve Yazıcıoğlu’na dua

Yeniakit Publisher
2014-10-05 08:07:00 - 2014-10-04 23:15:30
Türkeş ve Yazıcıoğlu’na dua

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel başkanı Mustafa Destici, bayrama Ankara’da girdi. Bayram namazını Gazi Merkez Camii’nde; kılan Bahçeli, daha sonra Türkeş’in mezarında dua etti. Destici de merhum Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret etti.

YENİ AKİT / ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel başkanı Mustafa Destici, bayrama Ankara’da girdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, bayram namazını Gazi Merkez Camii’nde; BBP Genel Başkanı Destici ise merhum genel başkanları Muhsin Yazcıoğlu’nun kabrinin bulunduğu Taceddin Dergâhı’nda kıldı. Liderlerin bayram mesajlarında İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının son bulması dilekleri dikkat çekti. 

BAHÇELİ NAMAZI GAZİ MERKEZ CAMİİ’NDE KILDI

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kurban Bayramı’nı Ankara’da karşıladı. Bayram namazını yine Gazi Merkez Camii’nde kılan Bahçeli, cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaştı. Partililerle birlikte kurucu genel başkanları merhum Alparslan Türkeş’in mezarına giden Bahçeli, burada bekleyen partililerle tek tek bayramlaştı. Türkeş’in mezarı başında okunan Kur’an-ı Kerim’i dinleyen Bahçeli daha sonra dua etti. Türkeş’in kabrine kırmızı karanfiller bırakıp, mezarı bakır ibrikle sulayan Bahçeli, burada bir süre dinlenip vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada Türkeş’in mezarına gelenlere tatlı ikram edildi.

BAYRAM MÜSLÜMANLARIN KURTULUŞUNA VESİLE OLSUN

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de Kurban Bayramı’nı Ankara’da karşıladı. Bayram namazını Hamamönü’ndeki Taceddin Dergâhı’nda kılan Destici, daha sonra külliye içinde bulunan BBP’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarını ziyaret etti. Mezara gül ve karanfiller bırakan Destici, partililerle birlikte burada dua etti. Daha sonra partililerle bayramlaşan Destici, çocukların bayram sevincini paylaştı. Kabir ziyaretinin ardından açıklama yapan Destici, İslam coğrafyasında milyonlarca Müslüman’ın açlık ve yoksullukla mücadele ettiğini; baskı ve zulüm altında yaşadıklarını belirterek, “Bunun için acımız büyük. Rabbim inşallah bu bayramı onların kurtuluşuna; Müslümanlar arasındaki kavganın sona ermesine vesile kılsın” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23