• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk sağlık sektöründen Umman çıkarması

Yeniakit Publisher
2017-10-13 13:44:00 -
Türk sağlık sektöründen Umman çıkarması

Türk sağlık sektörünün önde gelen firmaları Umman’da düzenlenen dev sağlık fuarında Türkiye’yi tanıttı.

Günden güne büyüyerek Avrupa’nın en önemli sağlık merkezlerinden biri haline gelen Türkiye, sağlık turizmini canlandırmak için önemli tanıtım etkinliklerine imza atıyor. Termal ve Sağlık Turizmi Derneği (TERSAD) öncülüğünde Umman’da düzenlenen Sağlık Fuarı’na 25 stantla katılan sektör temsilcileri, Körfez ülkelerine Türkiye sağlık turizmini tanıttı.

“TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT OLDU”

Umman’da düzenlenen fuarın Türkiye’deki termal ve sağlık turizmini canlandırmak adına büyük fırsatlar sunduğunu dile getiren TERSAD Başkanı ve HHB Expo Yönetim Kurulu Başkanı Şule Dayangaç, “Umman yılda 75 bin hastayı tedavi için yurt dışına gönderiyor. Bu fuar vasıtasıyla Türkiye’deki uygun fiyatlar ve kalite Umman’daki tüm yetkililere anlatıldı. TERSAD olarak Türkiye’deki sağlık turizmi potansiyelimizi tanıtmak için büyük çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

İKİLİ GÖRÜŞMELERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Türkiye’nin ülke partneri olduğu Umman’daki fuara Türk sağlık sektörü temsilcilerinin yanı sıra TERSAD ve ATİD üyelerinden oluşan önemli bir heyet de katıldı. Birçok ikili görüşmelere ev sahipliği yapan Umman Sağlık Fuarı’nda ayrıca Umman Sağlık Bakanı da Türkiye’ye ait stantları gezerek Türk sektör temsilcileriyle tanışıp sohbet etmeyi ihmal etmedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23