• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tüm yönleriyle Haliç Kongre Merkezi

Yeniakit Publisher
2017-10-15 10:44:00 - 2017-10-21 09:07:49
Tüm yönleriyle Haliç Kongre Merkezi

Birçok dev organizasyona ev sahipliği yapan Haliç Kongre Merkezi'nin bilinmeyenleri

İstanbul'da birçok dev organizasyona ev sahipliği yapan Haliç Kongre Merkezi, Ulusal ve uluslararası her ölçekte ve sektörden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmayı, teknoloji altyapısı ile kusursuz müşteri deneyimi sunmayı, İstanbul’un en önemli ve en çok tercih edilen merkezi olmayı kendisine vizyon edindi. 

Kendilerine İstanbul’un kongre, toplantı ve etkinlik sektöründe dünyanın önde gelen destinasyonlarından biri olmasına öncülük etmeyi, şehir ve ülke ekonomisine, sosyal ve kültürel hayatın gelişimine katkıda bulunmayı da görev edinen Haliç Kongre Merkezi, konumu itibarıyla da göz dolduruyor.

İstanbul’un deniz kıyısındaki tek kongre merkezi olan Haliç Kongre Merkezi, özgün mimarisi, sahile açılan ve tamamı gün ışığı alan geniş galeri ve fuayeleri ile çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası kongre ve toplantılardan fuar ve sergilere, kokteyl, gala yemeği ve düğün seremonilerinden film galaları, kültür ve sanat etkinliklerine kadar geniş bir yelpazede her türde organizasyona ev sahipliği yapan Haliç Kongre Merkezi, 102.000 m2’lik bir alana kurulu olup 16.000 m2 açık alana 219 ile 3004 kişi arasında değişen oturma kapasiteli 5 teknolojik oditoryuma (konserlere, konferanslara vb. elverişli salon), birbiriyle bağlantılı ve toplam 9.172 m2 olmak üzere fuaye ve galeri alanları; 50 ile 850 kişi arasında değişen oturma kapasiteli 23 adet çok amaçlı salondan oluşmaktadır.

Sahne Teknolojileri
ÖNE ÇIKAN VİDEO

PİA Sahne Teknolojileri ile ortak çalışan Haliç Kongre Merkezi, salon ve oditoryumlarında bulunan yerleşik Line Array ses sistemleri, bilgisayar donanımlı aydınlatma ve mekanik sahne sistemleri, tamamı HD yayın sistemleri, Dolby Dijital sinema sistemleri, mimari ve elektroakustik sistemleri, tiyatro ve opera sahne truss sistemleri, simultane tercüme, delegasyon ve video konferans ekipmanları, kablosuz internet bağlantısı ve video/ses aktarımı ile düzenlenen etkinlikler için gerekli tüm teknik altyapıyı sunmaktadır.

Nasıl Ulaşırım?

Haliç Kongre Merkezi, Taksim ve Eminönü’ne 7 dk, Atatürk Havalimanı’na 20 dk, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise sadece 45 dakika mesafede yer almaktadır.

E5 ve TEM bağlantılarına yalnızca birkaç dakikalık mesafede bulunan Haliç Kongre Merkezi deniz kıyısındaki tek kongre merkezi olmanın ayrıcalığı ile konuklarına gerek etkinlik tekneleri vasıtasıyla gerekse de şehir hatları vapurlarını kullanarak Sütlüce İskelesi’ne gelerek deniz yoluyla ulaşım imkanı sunmaktadır.

OTOPARK ÜCRETİ NE KADAR?

Haliç Kongre Merkezi'ne 10 TL'den başlayan otoparkı ile aracınız ile de gelebilirsiniz. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23