• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tüm yatırımlarla ilgili her kuruşun hesabını veririz

Yeniakit Publisher
2014-11-26 08:51:00 - 2014-11-25 21:42:22
Tüm yatırımlarla ilgili her kuruşun hesabını veririz

Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki konuşmasında yer alan bazı ifadelerin cımbızla çekildiğini belirten Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, “Veremeyeceğimiz hesabımız yok. Yolların yapımında yolsuzluk, usulsüzlük gibi birtakım karalamalarla özellikle Karayolları Genel Müdürlüğü’nü (KGM) yıpratmaya yönelik çabaları, gayretleri kınıyorum” dedi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, en çok memnuniyet duyulan yatırım alanlarından birinin ulaştırma sektörü olduğunu belirterek, “Her bir kuruşunun da hesabını veririz. Yolların yapımında yolsuzluk, usulsüzlük gibi birtakım karalamalarla özellikle Karayolları Genel Müdürlüğünü (KGM) yıpratmaya yönelik çabaları, gayretleri kınıyorum” dedi.

OLAY ÇARPITMA

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının bütçesi üzerindeki görüşmelerde duble yollarla ilgili yaptığı açıklamalara ilişkin basında yer alan haberlerin hatırlatılması üzerine Elvan, en çok memnuniyet duyulan yatırım alanlarından birinin ulaştırma sektörü olduğunu söyledi.

Elvan, son 12 yılda yapılan yatırımların vatandaşlar nezdinde büyük bir memnuniyet duygusu oluşturduğunu gördüklerini ifade ederek, Plan ve Bütçe Komisyonundaki konuşmasında yer alan bazı ifadelerin cımbızla çekildiğini belirtti. Elvan, “Özellikle paralel medyanın hükümetimize açtığı savaşın bir devamı niteliğinde görüyorum bu saldırıları. Burada söylediğim husus şudur, sathi kaplamanın uzun ömürlü olmadığını ve önümüzdeki dönemlerde BSK’ya, kaliteli asfalta ağırlık vereceğimizi ifade ettim. Bu arada sathi kaplamanın 3 yıllık ömrü olduğu, 3 yıldan sonra bu asfaltın bozulmaya başladığı ve yeniden yapılması gerektiği malumunuzdur. Dünyadaki uygulamalar bu yöndedir” diye konuştu.

KARALAMAYA MÜSAADE ETMEYİZ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, devletin her kuruşunun kendileri için değerli olduğunu belirterek, “Her bir kuruşunun da hesabını veririz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Hiçbir şekilde bu yolların yapımında yolsuzluk, usulsüzlük gibi birtakım karalamalarla özellikle Karayolları Genel Müdürlüğü’nü yıpratmaya yönelik çabaları, gayretleri kınıyorum. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza, özellikle ulaşım alt yapısı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yargıtay Başkanı Ali Alkan’ın yargı paketine ilişkin eleştirileri anımsatılarak, “paketi, yargıya müdahale olarak görüp görmediğinin’ sorulması” üzerine Ulaştırma Bakanı Elvan, “Ben görmüyorum” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23