• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tosun: Yedek kalmak her futbolcuyu üzer

Yeniakit Publisher
2014-12-22 12:56:00 -
Tosun: Yedek kalmak her futbolcuyu üzer

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, yedek kalmanın her futbolcuyu üzeceğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın golcü futbolcusu Cenk Tosun, Akhisar Belediyespor maçı ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor'u yenerek tekrar lider olduklarını belirterek, "Rakiplerimiz bu hafta yine yenilgisiz geçmesi gerçekten bu maçı daha önemli hale getirdi. Onlar bizden önce oynuyor biz de onlardan sonra oynuyoruz. Yine 3 puan mecburiydi. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Gerçekten çok yoğun bir tempoda gidiyoruz" dedi.

Basın mensuplarının kendi performansı ile ilgili soruya ise Tosun, "Birkaç hafta önceye bakarak daha fazla maç yapmıyorum ya da daha sonralardan giriyorum. Onun için kondisyon anlamında biraz zorluk çektim. Yavaş yavaş bu seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Hocam bana şans verdikçe elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İyi de kullandığımı düşünüyorum" diye konuştu.

Basın mensuplarının yedek kalması ile ilgili soruya ise genç futbolcu, "Yedek kalmak tabi her futbolcuyu üzer ama burası büyük bir kulüp her zaman oynayacaksın diye bir şey yok. Şans geldiğinde de bu şansı iyi kullanmak, ben de iyi kullandığımı düşünüyorum. Tabii yedek kalınca da insan üzülüyor" şeklinde cevap verdi.

Demba Ba ile oynamanın hiç şansızlık olmadığını vurgulayan Tosun, "Hem idmanlarda hem maçlarda çok şey öğrenebiliyorum. Gerçekten çok kaliteli bir golcü. Bence şanssızlık değil, aksine şans bizim için" diye konuştu.

VELİ KAVLAK: "ŞAMPİYONLUK İÇİN ŞU AN ÇOK ERKEN"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İlk yarıda inanılmaz bir tempo ve baskılı oynadıklarını belirten siyah-beyazlı takımın genç futbolcusu Veli Kavlak, "Tabii bazen bu tempoyla 90 dakika oynayamazsın. İkinci yarıda oyundan biraz düştük ama kazanmasını da bildik. Ondan dolayı çok çok mutluyuz" dedi.

Basın mensuplarını rakiplerinizin sizden önce oynaması ile ilgili soruya ise Kavlak, "Bize fazla bir baskı oluşturmuyor. Kendi maçlarımıza bakıyoruz. Bizim her 3 günde bir maçımız var. Avrupa Ligi, Türkiye Kupası bunlar varken, başka takımlara bakma gibi bir lüksümüz yok biz kendi vazifemizi yapıp önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Basın mensuplarının geçen seneye göre takımda nelerin değiştiği ile ilgili soruya ise Kavlak, "Nelerin değiştiği hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum ama şu ana kadar herkes çok mücadele ediyor, çok koşuyor. Tempolu bir takımız. Bu da bizim tabi işimize yarıyor. Bazen maçları sadece tempomuz ile kazanıyoruz. İnşallah böyle devam eder" şeklinde cevap verdi.

Şampiyonluk için şu an çok erken olduğunu vurgulayan Kavlak, "Biz maçtan maça bakacağız. Avrupa Ligi var Türkiye Kupası var her maçı en iyi şekilde kapatmak istiyoruz. Zaten bir iki hafta falan kaldı, son maçlarımızı da kazanıp gitmek istiyoruz" dedi. 
İHA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23