• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tolga: Bir yere gitmiyorum

Yeniakit Publisher
2017-03-27 17:10:00 -
Tolga: Bir yere gitmiyorum

Beşiktaş'ın Rumen ekibi Astra Giurgiu ile Vodafone Arena'da karşı karşıya geldiği maçta taraftarların tepki gösterdiği Tolga Zengin, takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları sert ifadelerle yalanladı. Tecrübeli kaleci, "Kariyerim boyunca formasını giydiğim camia için terimin son damlasına kadar mücadele etmekten taviz vermedim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Rumen ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup olduğu maçta yaptı hatalar nedeniyle taraftarların tepkisine maruz kalan Tolga Zengin'in takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. 33 yaşındaki eldiven sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak bu iddiayı yalanladı.

İşte Tolga Zengin'in yaptığı açıklama:

  • "Bugün çeşitli gazetelerde hakkımda çıkan, ”Ayrılmak istiyor” şeklindeki haberlere ilişkin bir açıklama yapmak isterim. Kariyerim boyunca iyi günlerim oldu, kötü günlerim oldu, şampiyonluklar yaşadım, yedek bekledim ama tek bir şeyden taviz vermedim; formasını giydiğim camia için terimin son damlasına kadar mücadele etmek.
  • Ben şanlı Beşiktaş formasıyla büyük başarılar kazandım, kaptanlığa yükseldim. Özlenen Tolga'yı izletmek için gece gündüz çalışıyorum, çabalıyorum. Ve bilin ki hem saha içinde hem saha dışında takımım için ne gerekiyorsa fedakarca yapmaya devam ediyorum. Abilik, kaptanlık, motivasyon… Bedenim de, aklım da, kalbim de kaptanı olduğum bu camianın daha iyi olması için çalışıyor. Siz, insanların mutsuzluğundan manşet devşirmeye çalışan kötü kalplilere ve o yazdıklarına inanmayın.
  • Ben buradayım, bir yere de gitmiyorum. Beşiktaş bütün kapıları kaldıracak ve ben her gün olduğu gibi o gün de bu takımın kaptanı olduğum için gurur duyacağım. Bu güne kadar hiç konuşmadım ama kimse benim ağzımdan olduğunu iddia ettiği cümleler kurup Beşiktaş formasını “Bırakıp gidilir” gibi göstermeye kalkmasın."

Beşiktaş da yalanladı
Beşiktaş Kulübü de Tolga Zengin'in takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri şu ifadelerle yalanladı;

  • "Kaptanımız Tolga Zengin hakkında çeşitli medya organlarında asılsız iddialar yer almaktadır. Tolga Zengin'in ismi kullanılarak yapılan, artık Beşiktaş'ta işinin kalmadığı yönünde ifade ve değerlendirmeler içeren haberlerin tamamı asılsızdır, gerçeklerden uzaktır. Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Futbol A Takımımız'ın Kaptanının Tolga Zengin olduğunu belirtir, basındaki asılsız iddialara itibar edilmemesini rica ederiz."

(Yeni Şafak)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23