• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

THY ve PTT’den yüzde 25 indirim

Yeniakit Publisher
2017-11-22 16:03:00 -
THY ve PTT’den yüzde 25 indirim

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel kampanyalar da başladı.

Kendini eğitime adayan öğretmenlerimize teşekkür için farklı etkinlik ve indirim olanakları sunuluyor. Öğretmenler için indirimli ulaşım sunan da var, hatıra ormanı oluşturan da.

Öğretmenler eğitimin kutsal varlıklarıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmenliği ve milli mekteplerin açılışının kabulü olarak sayılan 24 Kasım, 1981 yılından bu yana ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlanıyor. Her yıl 24 Kasım yaklaşırken öğretmenlere özel indirim kampanyaları da gündeme geliyor. Çeşitli şirketler, öğretmenlere özel indirim kampanyalarını açıklamaya başladı. Ayrıca öğretmenler için birçok etkinlik de bulunuyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü kampanya ve etkinlikleri:

PTT’NİN KAMPANYASI BAŞLADI

PTT A.Ş, öğretmenler için 17-23 Kasım arasında ticari gönderiler hariç, postaya verilen yurtiçi kargo, APS kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim imkanı sağlıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MART SONUNA KADAR İÇ HAT UÇUŞ İNDİRİMİ

Türk Hava Yolları (THY) öğretmenlerin iç hat yolculuklarında bilet ücretinde indirim yapacak.Türk Hava Yolları yayınladığı yazıda şu ifadelere yer verdi:
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı görev yapan öğretmen ve aileleri için ortaklığımız olan TK iç hat seferlerinde (Anadolu Jet seferleri dahil) her yıl olduğu gibi 20 Kasım 2017 ile 31 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak direkt ve aktarmalı seferlerde business ve ekomoni kabin seyahetlerde (promosyon ücret seviyeleri hariç) geçerli olmak üzere aşağıdaki şartlarda yüzde 25 iç hat öğretmen indirimi yapılmasına karar verildi:

- 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seyahetlerde uygulanması, 20 Kasım 2017-24 Mart 2018 tarihleri arasında biletleme yapılması,
- Tek bir rezervasyon kaydında aynı soyada sahip en az 1 yolcu, en fazla 4 yolcu için rezervasyon yapılmış olması.

ÜCRETSİZ AKVARYUM GİRİŞİ

Öğretmenler 24-26 Kasım tarihleri arasında, 3 gün boyunca İstanbul Akvaryum’u giriş bedeli ödemeden, ücretsiz ziyaret edebilecek. Öğretmenlerin beraberindeki misafirlerine de girişte yüzde 40’a varan indirim uygulanacak. Öğretmenlerin, ücretsiz giriş için öğretmen kartını göstermesi yeterli olacak.

TELEFERİKLE ULAŞIM

Uludağ ile Bursa arasında yarım asırdır alternatif ulaşım sağlayan teleferik, 20-26 Kasım’da öğretmenleri ücretsiz taşıyacak. Teleferik A.Ş Genel Müdürü Erdal Ey, Türkiye’nin istikbalinin öğretmenlerin tutuşturduğu eğitim meşalesiyle daha aydınlık olacağını belirtti.

HIZLI TRENDE YARI ÜCRET

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt, 24 Kasım Öğretmen Günü'nün kutlanacağı hafta yüksek hızlı tren ile anahat trenlerine bilet alan öğretmenlerin, istedikleri tarihte yüzde 50 indirimli seyahat edebileceklerini açıkladı.

ÖĞRETMENE VE YAKINLARINA İNDİRİM

Öğretmen kimliği, eğitimci belgesi ve öğretmenlik yaptığına dair okulundan ya da bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belge ile birlikte Tema Park gişelerine giden öğretmenler ve İl MEB personeli kendileri ücretsiz, yanlarında getirdikleri aileleri ve yakınları tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli faydalanabilirler. Kampanya, 18-30 Kasım tarihleri arasında, MEB, Özel Okul, Kolej, Halk Eğitim merkezi, İSMEK, Bilgi Evi ve diğer tüm eğitim kurumlarına bağlı öğretmenler için geçerli.

SOSYAL TESİSLERİN KAMPANYASI ÜÇ GÜN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde 24, 25, 26 Kasım tarihlerinde öğretmenleri indirimli ağırlayacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23