• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TEM gişesine aynı anda giren TIR ile otomobil sıkıştı

Yeniakit Publisher
2017-05-30 10:05:00 -
TEM gişesine aynı anda giren TIR ile otomobil sıkıştı

Düzce'nin Gökyaka İlçesi TEM Otoyolu'nda, TIR ile otomobil aynı gişeden geçmeye çalışırken sıkıştı.

Akşam saatlerinde meydana gelen kazada Düzce'den İstanbul istikametine giden Nevin Öztürk, 34 YJ 260 plakalı Otomobiliyle bir anlık dalgınlıkla önce HGS gişesine yöneldi. Öztürk, yanlış gişede olduğunu fark edince son anda yandaki OGS gişesinden geçmeye çalıştı. Otomobil, bu sırada gişeden geçmekte olan HASAN Çalayran yönetimindeki 06 DH 0616 plakalı TIR ile birlikte gişeye girdi. Öztürkün kullandığı otomobil, TIR ile gişelerdeki bariyerlerin arasına sıkışıp kaldı. Ölen yada yaralanan olmadığı kazada Öztürk, diğer sürücülerin yardımıyla otombilden çıkartıldı. Otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Kamyon sürücüsü Hasan Çalayran otomobili fark edince kornaya bastığını anlatarak, "Frene basayım dedim ancak bu kez önüme alacaktım ve TIRın altına girecekti. Önüme alınca bu kurtulamazdı. Sola doğru kaçmaya çalıştım ancak aynadan baktığımda sıkışmıştı. Çadırın başından itibaren araca girdi. İnat değil. Bilmemezlik ve acemilik." dedi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

BİR HAFTA ÖNCE DE YAŞANDI

Bir hafta önce de Kartal Samandıra gişelerinde iki inatçı sürücü aynı gişeden geçmek isteyince sıkışıp kalmıştı. Sürücülerden birinin hafif yaralandığı kazada ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23