• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teknolojinin endüstriyel çözümleri İzmir'de görücüye çıktı

Yeniakit Publisher
2018-02-22 16:31:00 -
Teknolojinin endüstriyel çözümleri İzmir'de görücüye çıktı

İzmir, 22-25 Şubat tarihleri arasında endüstriyel çözümler alanında teknolojinin geldiği son noktayı gözler önüne seren bir fuara ev sahipliği yapıyor.

Makineler arası iletişimden yapay zekaya, üretim ve hizmet biçimlerini değiştirmeye aday pek çok yeni teknoloji, FIT '18- Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı'nda ziyaretçilere tanıtılıyor.

FIT '18 ile sektöre yeni bir vizyon getiren Bileşim Fuarcılık'ın hedefi, İstanbul'da sabitlenen sektör buluşmalarına dinamizm kazandırmak ve sanayi alanındaki teknolojik gelişmeleri İzmir'den başlayarak önümüzdeki dönemde Türkiye'nin çeşitli noktalarına taşımak.

Üretim anlayışını dönüştürecek yenilikçi çözümlerin tanıtıldığı FIT '18- Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı, bugün İzmir'de başladı. 25 Şubat'a kadar devam edecek fuarda, otomasyondan elektrik-elektronik ve enerjiye, hidrolikten bina otomasyonu ve metal işlemeye kadar pek çok alanda en ileri teknolojiler ile üretilen çözümler sergileniyor.

Yerli ve yabancı 152 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen FIT'18, Türkiye'nin Endüstri 4.0 yolculuğunda yeni bir dönem başlatıyor. Fuarda, Türkiye'nin en yetkin endüstriyel teknoloji firmaları ve inovatif yaklaşımlarıyla yeni bir dönemin kapısını aralayan startup'lar yer alıyor.

FIT'18 Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı'nı düzenleyen ve sektöre yeni bir vizyon getiren Bileşim Fuarcılık'ın Genel Müdürü Melis Üstün, Fuar'da yaptığı konuşmada şunları söyledi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Fuar şehri İzmir'e yakıştığını düşündüğümüz ciddiyette bir endüstriyel teknolojiler fuarını ülkemize kazandırmanın gururu içerisindeyiz. Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık olarak bizler, gerek yayınlarımız gerek fuarlarımızla Türkiye'de içinde bulunduğumuz sektörde yenlikçi yaklaşımlarımızla daima öncü bir rol üstlendik. FIT fuarında daha önce Türkiye'de ve hatta belki dünyada hiç yapılmayan bir sistem başlatıyoruz. Katılımcılarımız ile ziyaretçilerimizi fuardan önce eşleştiriyor, randevu sistemi geliştiriyoruz. Bunu yaparken de teknolojinin gücünden faydalanıyoruz. Yani yalnızca fuarımızın içeriği değil organizasyon biçimi de çağın ruhuyla ve teknolojiyle uyumlu. İnanyoruz ki bu sistemin önemi, önümüzdeki yıllarda daha da iyi anlaşılacak ve yaygınlaşacaktır. FIT Fuarı'nın yolculuğunu İzmir'de başlatmaktan elbette mutluluk duyuyoruz. Aynı zamanda da bu fuarı bir şehir veya bölgeyle sınırlı bir fuar olarak görmüyoruz, FIT Fuar Türkiye'nin bir fuarıdır. Bizim hedefimiz, çok yakın gelecekte bu fuara uluslararası boyut kazandırmak."

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23