• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Soylu'dan Kandil'e gözdağı: Canınız tatlıysa sıvışın gidin oradan!

Yeniakit Publisher
2017-03-28 19:37:00 - 2017-03-28 19:47:37

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kandil'e seslenerek, 'Canınız tatlıysa sıvışın gidin oralardan' dedi.

Bakan Soylu Mersin'deki programı kapsamında Erdemli ve Silifkelilere hitap edeceği Erdemli Cumhuriyet Meydanı'na mehterle karşılandı. Coşkulu vatandaşlar tarafından karşılanan Soylu terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonların süreceğini söyledi.

Terör örgütlerine karşı güzel bir hazırlık yaptıklarını ifade eden Soylu, "Güzel hazırlıklarımız var onlar için. O kandil'den, beni bağışlayın özür diliyorum, 'O kandilden it gibi havlayanlara sesleniyorum'. Madem çok cesursunuz, teröristsiniz ya. Hadi gelinde Türkiye'nin içinde bir adım atmaya çalışın. Ama zannetmeyin ki Kandil'de kalabileceksiniz. Size şu kadarını söylüyorum, Ey Kandil'de duranlar canınız tatlıysa, bu sözümü unutmayın. Canınız tatlıysa sıvışın gidin oralardan" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun CHP'de kasetle görevi devraldığını söyleyen Soylu, "O kaseti kim yaptı. Kaseti FETÖ yaptı değil mi. Peki bugün neden bir aradalar, nasıl bir aradalar. Ya bir ortaklıkları var, ya bir diyeti var. Ya da esir. Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerime sesleniyorum. Erdemli'den sesleniyorum. Bu ülkeye büyük bir ihaneti ortaya koyan bu yapıyla birlikte aynı noktaya gitmek doğru değildir. Kılıçdaroğlu sizi yanlışa götürüyor. Zaten SSK'yı da batırdı, bundan biran önce kurtulun sizi de batıracak " şeklinde konuştu.

Soylu konuşmasının ardından kendisini destekleyen coşkulu kalabalığa giderek vatandaşlarla tokalaştı, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23