• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Soylu, Eren'in kabrindeyken silah sesleri yükseldi

Yeniakit Publisher
2017-09-03 08:06:00 - 2017-09-03 11:29:40
Soylu, Eren'in kabrindeyken silah sesleri yükseldi

İçişleri Bakanı Soylu, Maçka'da şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret etti. Bakan Soylu ve aile dua ederken, teröristlerin yakalanması için operasyonların devam ettiği çevredeki dağlardan silah sesleri yükseldi.

İlçe merkezi  Reşadiye Mahallesi'ndeki eve giden Bakan Soylu'ya  Jandarma Genel Komutanı Orgeneral  Arif Çetin de eşlik etti. Basına kapalı olarak geçen ziyaretin ardından Bakan Soylu ve Orgeneral Çetin Eren Bülbül'ün Köprüyanı Mahallesi'ndeki kabrini de ziyaret etti.  Kuran okunması sonrası Bakan Soylu ve beraberindekiler Bülbül'ün kabri başında dua etti. Bakan Soylu burada Eren Bülbül'ün akrabalarıyla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ziyarette Bakan Soylu çevrede bulunan vatandaşlara yönelerek 'Merak etmeyin gereğini yerine getireceğiz. Bizim burada bir söz vardır: Hovunuzu alacağız' dedi.

ZİYARET SIRASINDA SİLAH SESLERİ DUYULDU

Bakan Soylu şehit kabrini ziyaret ettiği sırada,  PKK'lı terörist grubun etkisiz hale getirilmek için bölgede güvenlik güçlerince yürütülen operasyona ait silah sesleri de çevrede duyuldu
ÖNE ÇIKAN VİDEO

EN SEÇKİN BİRLİKLER BÖLGEDE

Maçka'da ilk günden bu yanda devam eden çalışmalardan sonuç alınamaması üzerine, bölgeye  Ankara'dan jandarmanın en seçkin birliği  Jandarma  Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ve  Jandarma Özel Operasyon Komutanlığı (JOPER) ekipleri gönderildi.  Jandarma Genel Komutanlığı seçkin birliklerinin kırsalda 15 gündür çalışma yürüttüğü açıklandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23