• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sonbaharda evin havasını değiştirmek isteyenlere özel kampanya

Yeniakit Publisher
2017-11-10 13:30:00 -
Sonbaharda evin havasını değiştirmek isteyenlere özel kampanya

Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa; hayallerinizdeki salonları uygun fiyatlarla döşeme imkânı sunuyor.

Evlerini özgür ve renkli döşemek isteyenler için modüler ve fonksiyonel alternatifler sunan Buka Sofa; tüm mobilyalarda geçerli olan yüzde 20 indirim ile mobilya alışverişinde büyük bir avantaj sağlıyor. Değiştirilebilir kılıf seçenekleriyle hayatları kolaylaştıran marka, ikinci kılıfa yüzde 40 indirim imkânı ile de dekorasyonda renk değişimini seven kullanıcılarını mutlu ediyor.

Fonksiyonellik ve uygun fiyat bir arada

Buka Sofa’nın odaların her yerine uyum sağlayabilen modüler koltuk/kanepeleri ile bir araya gelen mermer,cam ve ahşap detaylı mobilyaları salonların tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Günümüzün hızlı yaşam şartlarına ayak uyduran fonksiyonel mobilyaları her bütçeye uygun üreten Buka Sofa, özel indirimi ile daha da ekonomik fiyatlar sunuyor. Koltuk, kanepe, masa, sandalye, konsol, sehpa gibi farklı ürün gruplarında geçerli olan yüzde 20 indirim tüm Buka Sofa mağazalarında 15 Kasım’a kadar geçerli iken online sitede de aynı avantaj devam ediyor. Değişim mevsimi sonbaharda koltuk ve kanepelerinin kılıflarını değiştirmek isteyenler de yine kampanyanın sunduğu ikinci kılıfa yüzde 40 indiriminden yararlanabiliyorlar.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23