• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Solskjaer'in unutamadığı Fenerbahçe maçı!

Yeniakit Publisher
2015-11-25 15:50:00 -
Solskjaer'in unutamadığı Fenerbahçe maçı!

Molde Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Fenerbahçe'yi yendikleri ilk maça gönderme yaparak bir temennide bulundu.

Gruptan çıkmalarına rağmen henüz konsantrasyon kaybı yaşamadıklarını belirten Ole Gunnar Solskjaer, "Fenerbahçe maçına her zaman olduğu gibi hazırlanıyoruz. Boşluk bulursak gol atma şansımız olacak. Avrupa maçlarında en çok yaptığımız şey açık bularak gol atmak" dedi.

"F.BAHÇE MAÇINDAN PUAN ALIRSAK..."

Maçtan puan hedeflediklerini belirten Solskjaer, "Fenerbahçe karşısında tek puan alıp grubu kazanırsak çok iyi olacak. Bu bizim için tarihi bir zafer olacak" diye konuştu.

SOLSKJAER'İN FENERBAHÇE MAÇI DUASI

Manchester United'da oynarken Fenerbahçe'ye yenildikleri maç ve sarı-lacivertli takımın şimdi durumu hakkında konuşan Solskjaer, "Ferguson başımızdayken Avrupa kupalarında ilk kaybettiğimiz maç Fenerbahçe karşılaşmasıydı. Fenerbahçe birçok iyi oyuncuyla dolu bir takım. Son seferinde Fenerbahçe ile şanslı bir zamanda karşılaştık. İnşallah yarın da (perşembe) yağmur yağar, rüzgar eser ve yine kazanırız. Takımım için dünyaca ünlü futbolculara karşı oynamak avantaj olacak. Kazanmak için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

SOLSKJAER'DEN TÜRKİYE SORUSUNA BEKLENMEDİK CEVAP

"Türkiye'de çalışmak ister mi?" sorusuna cevap veren 42 yaşındaki Norveçli teknik adam, "Olabilir, mesleğin sonlarına doğru olabilir" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23