• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şok olacaksınız...Bu FETÖ'cüler tam sapıtmış!

Yeniakit Publisher
2016-08-27 10:50:00 - 2018-01-11 17:21:26
Şok olacaksınız...Bu FETÖ'cüler tam sapıtmış!

FETÖ kapsamında tutuklanan, örgütün sözde Adana milli eğitim imamı Murat Duran'ın ifadesinde, sapkınlıklarını itiraf ederek, "Fethullah Gülen, Peygamber Efendimizden sonra gelen kişidir. O Kur'an-ı Kerim'in eksiklerini tamamlıyor. Gülen'den dolayı gözaltına alınmak bir gururdur" dediği ortaya çıktı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan örgütün sözde Milli Eğitim imamının ifadesinde, sapkınlıklarını itiraf edip, Fethullah Gülen’in Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’den sonra gelen kişi olduğunu ve Kur’an-ı Kerim’in eksiklerini tamamladığını iddia ederek, “Gülen için gözaltına alınmak bir gururdur” dediği ortaya çıktı.

GÜLEN İÇİN GÖZALTINA ALINMAK GURURMUŞ

Adana'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan örgütün sözde milli eğitim imamının ifadesinde, sapkınlıklarını itiraf edip, Fethullah Gülen'in Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'den sonra gelen kişi olduğunu ve Kur'an-ı Kerim'in eksiklerini tamamladığını iddia ederek, "Gülen için gözaltına alınmak bir gururdur" dediği ortaya çıktı.

 


öĞRETMENLİĞİ BIRAKMIŞ FETÖ TALİMATLARI İLE MEŞGUL 

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınanların ikametlerinde yapılan aramalarda çıkan bir belgede örgüt üyelerinin sohbet, yatılı kamp, toplu namaz, yarışma, arkadaşlar arası hediyeleşme, gezi düzenleme yönünde talimatlar ortaya çıktı. Talimatlarda, örgüt üyelerinin ne kadar gazete abonesi yaptığı, himmet, kurban derisi ve et topladığının da fişlenilmesi gerektiğinin vurgulandığı belirlendi.

Aramalarda bir başka dikkat çekici nokta ise Zaman Gazetesi'nin abonelik listesi oldu. "Hedef 3050" başlıklı listede, gazetenin çeşitli bölgelerdeki abone sayısı, üyelerin aktifliği gibi fişlemelere rastlandı. Bir başka notta ise hadislerin eksik yazıldığı ortaya çıktı. "Sizin en hayırlınız, Kuranı öğrenen ve öğretendir" hadisinin sadece "Sizin en hayırlınız kuranı öğrenendir" kısmının yazılı olduğu kağıtta "Adam kazanma ha gayret"yazısı göze çarptı.

KUR'AN'IN EKSİKLERİNİ TAMAMLAYAN ZAT

Tutuklananlardan örgütün sözde Adana Milli Eğitim imamı Murat Duran'ın ifadesinde, sapkınlıklarını itiraf ederek, "Fetullah Gülen, Peygamber Efendimizden sonra gelen kişidir. O Kur'an-ı Kerim'in eksiklerini tamamlıyor. Gülen'den dolayı gözaltına alınmak bir gururdur" dediği ortaya çıktı.

Oysa Maide Suresi 3. ayeti kerimede Allah, "Bugün dininizi sizin için ikmal eyledim. Üzerinize olan nimetimi tamamladım ve size din olarak İslamiyeti vermekle razı oldum" demekle Kur'an'ın tamamlandığını buyurmaktadır. Ayete rağmen Kur'an'ın eksikliğini iddia etmek küfür iken bu yapının bu halini bilen insanların kadrolaşmasına katkı verenlerin tamamının bu vebale ortak olduğu apaçık bir gerçek. 

FETÖ'YÜ BÜROKRASİYE TAŞIYAN KADRO

Tutuklanan diğer milli eğitim mensupları ise şöyle:

"Eğitim imamı Yakup Yazıcı, şube müdürleri sorumlusu Ali Ataş ve Mustafa Kemal Aras, bilgi işlem sorumlusu Derviş Biçer,  İlyas Akarmut, 2013 yılı Yüreğir - Sarıçam ilçe sorumlusu Bayram Gökmen, üye Mustafa Yılmazcan, Mehmet Özdemir, Abdullah Aydın, Mustafa Çetin ve Ahmet Turgay Türkmen." 

Şube Müdürü Zühtü Ovalı'nın ise firari olduğu bildirildi. 

Adana kamuoyu, FETÖ'cüleri bürokrasiye taşıyan Fetullahçılar ile bunlara makam ve mevki karşılığında yardım ve yataklık  edenlerin bir an önce en ağır bir şekilde cezalandırılmasını istiyor. 

İHA
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23