• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şok olacaksınız! Yahudilerde evlilik yaşı...

Yeniakit Publisher
2018-02-23 22:44:00 - 2018-02-23 22:45:29
Şok olacaksınız! Yahudilerde evlilik yaşı...

Cinsel istismar suçlarını İslam'a ve İslam alimlerine mâl ederek kendi suçlarını örtbas etmeye çalışan İslam düşmanı medya şimdi ne yapacak? Başta Hürriyet olmak üzere İslam düşmanı medyanın koruması altındaki Yahudilikte evlilik yaşının 3 olduğu ortaya çıktı. Yani tahrif edilmiş Yahudilikte 3 yaşındaki kızla evlenilebiliyor!..

Medya, Türkiye'de meydana gelen her türlü taciz ve tecavüzü İslam ve Müslümanlıkla irtibatlandırırken, Yahudilikte evlilik yaşının 3 olduğu ortaya çıktı. Cinsel istismar suçlarını İslam'a ve İslam alimlerine mâl ederek kendi suçlarını örtbas etmeye çalışan İslam düşmanı medya şimdi ne yapacak? Başta Hürriyet olmak üzere İslam düşmanı medyanın koruması altındaki Yahudilikte evlilik yaşının 3 olduğu ortaya çıktı. Yani tahrif edilmiş Yahudilikte 3 yaşındaki kızla evlenilebiliyor!.. Akademisyen Abdulhamid Ramazanoğlu'nun kaleme aldığı yazı, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekoru kırıyor:

YAHUDİLERDE EVLENME YAŞI

"Yahudilikte evlilik yaşı ne dir?

Bizdeki din, diyanet düşmanlarının esas çatışması İslamladır, İslama düşmandırlar. Ne yapsak da değersizleştirsek diye uğraşırlar. Diğer dinlere Yahudiliğe, Hıristiyanlığa bir diyecekleri yoktur.

Güncel tartışmalara binaen merak ettim acaba Yahudilikte evlilik yaşı nedir diye.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İlginç ve korkunç bir durum olduğunu gördüm.

Yahudilikte Tevrat'tan sonra ikinci önemli kaynak ve Tevrat'ın esas tefsiri kabul edilen Talmut'a göre, kız çocukları için evlilik yaşı ÜÇTÜR.

Hatta din adamlarının üç yaşından küçük kızlarla evliliği de mümkündür.

Talmut'tan kaynaklarıyla birlikte bir kaç cümleye yer vermek istiyorum:

R. Yusuf dediki: Kız çocuğu 3 yaş ve birinci günde evlenebilir ve kendisiyle cinsel ilişkiye girilebilir. (Talmut, Sanhedrin, s. 55)

Kahinlerin 3 yaşından küçük çocuklarla evliliği caizdir. (Talmut, Yvamot, s.60)

Hz. İshak, 40 yaşında evlenmiştir. 37 yaşında Rebecca doğmuş. İshak Rebecca evlilik yaşına gelsin diye üçyıl beklemiş, sonra da onunla evlenmiştir. (Yani Hz. İshak Rebecca ile üç yaşında iken evlenmiştir. (Talmut, Rabbah, 57)

9 yaşındaki erkek çocuk ölen kardeşinin eşiyle evlenebilir. (Talmut, Sanhedrin s. 55)

(Paylaşalım ki İslama karşı yaygara koparanlar da görsün)"

Abdulhamid Ramazanoğlu

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23