• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonistlerin hedefi Erdoğan

Yeniakit Publisher
2014-01-06 21:10:10 - 2014-01-07 09:16:44
Siyonistlerin hedefi Erdoğan

Siyonistlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan duydukları rahatsızlık, raporlara bile konu oldu. Simon Wiesenthal Center adlı dünyaca ünlü Siyonist örgüt, hazırladığı 2013 Raporu’nda, Başbakan Erdoğan’ı açıkça hedef gösterdi.

SİNAN YAVUZOĞLU/ANKARA - Siyonistlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan duydukları rahatsızlık, raporlara bile konu oldu. Simon Wiesenthal Center adlı dünyaca ünlü Siyonist örgüt, hazırladığı 2013 Raporu’nda Başbakan Erdoğan’ı açıkça hedef gösterdi. Sözde “Yahudi düşmanlığı ve ırkçılıkla mücadele” ettiği söylenen Simon Wiesenthal Center, 2013’te antisemit söylemleri ile öne çıktıklarını iddia ettiği lider ve ünlülerin listesini yaptı. Yahudi sözde “insan hakları” kuruluşu, listenin başına İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’i koydu. Yahudi “insan hakları” örgütünün Hamaney’i listenin başına koyarak en antisemit lider olarak nitelemesinin sebebi ise, İran liderinin, “İsrail’i haritadan sileriz” şeklinde yaptığı açıklamalar. Geçtiğimiz kasım ayında bir açıklama yapan Hamaney, İsrail’i “bölgenin kuduz köpeği” olarak nitelendirmişti.

FAİZ LOBİSİ

“2013’ün en antisemiti” ve “İsrail düşmanı” listesini içeren Siyonist Simon Wiesenthal Center’ın raporunda, ikinci sıraya ise Erdoğan oturtuldu. Erdoğan’ın listeye girmesinin nedeni ise, Başbakan’ın 2013’teki Gezi olaylarının arkasında “faiz lobisi”nin olduğunu söylemesi ve ardından yardımcısının bu kavramı Yahudi Diasporası olarak açıklaması şeklinde açıklandı.

DENİZ ŞAR: DEVAMLI TEYAKKUZ HALİNDE BULUNULMALI

Siyonist Simon Wiesenthal Center’ın Başbakan’ı hedefe koyduğu raporu değerlendiren Uluslararası İlişkiler Uzmanı Dr. Deniz Şar ise önerilerle beraber önemli uyarılarda da bulundu. Dr. Şar şunları kaydetti: “O listeler daha da çoğalabilir. Belirli merkezlerden üretilen bu belgelerden daha da üretilecek. Bu merkezleri artık bu ülkede dolmuşçudan taksiciye bilmeyen kalmadı. Tamamen maksatlı çalışmalar. Bu girişimlerin altında Başbakan’a ve Türkiye’ye uluslararası mahkemelerde dava açma maksadı var. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’na yapılıyor. Bunlar Türkiye’ye yapılıyor, bunu anlamalıyız. Şimdi komplonun yalnızca Başbakan’a yapılmak istenen kısmı gündemde. Başbakanımıza yapılmak istenenler bir tek, Menderes’e yapılmadı, Deniz Gezmiş’e yapılmadı, Başbakan’a yapılmadı. Sıradan insanlara da yapıldı ve yapılıyor. Ayrıca listede birinci veya üçüncü sırada bulunmanın da bir anlamı yok. Listedekiler direkt hedef olarak belirlenen isimler. Bundan sonra da dışarıda antisemitist propagandaya daha derin alet edilecek bir rapor bu. Çok açık bir kara propaganda örneği. Daha kötüleri de olabilir ve olacaktır.”

ERDOĞAN İÇİN “KINAMA ÇAĞRISI” YAPILDI

Böylece, Türkiye’de Siyonist emeller için çalışan “faiz lobisi” ve benzeri odaklara ilişkin açıklamaların yerinde olduğu da, yine bir Siyonist örgüt tarafından itiraf edilmiş oldu. Erdoğan’ın Mısır’da Muhammed Mursi’nin devrildiği darbeyi İsrail’in organize ettiğini söylemesi de Simon Wiesenthal Center’ın raporunda vurgulanan bir başka nokta oldu. Raporda Erdoğan için, “İsrail’e karşı aşırı düşmanca tavırlar” sergilediği gerekçesiyle kınama çağrısı da yapıldı.


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23