• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist gazete Şalom'dan Erdoğan ve Netanyahu'lu karikatür!

Yeniakit Publisher
2016-06-25 06:41:00 -
Siyonist gazete Şalom'dan Erdoğan ve Netanyahu'lu karikatür!

İstanbul'da haftalık yayınlayan siyonist Şalom gazetesi "Tünelin Ucu" isimli köşesinden kan donduran bir karikatüre yer verdi.

İsrail'in uluslararası sularda Gazze'ye yardım ulaştırmak için yola çıktığı Mavi Marmara gemisine saldırıp 10 vatandaşımızı şehit etmesinin ardından Türkiye İsrail'le ilişkilerini güçlendirmek için görüşmelerine devam ediyor. İstanbul merkezli yayın yapan Şalom gazetesi de görüşmelerin devam ettiği bu günlerde Erdoğan ve Netenyahu'yu çizdiği karikatüründe "Beraber yürürüz biz bu yollarda... Beraber ıslanırız yağan yağmurda" sözlerine yer verdi. Erdoğan ve Netenyahu'nun ülke bayraklarını taşıdığı karikatürde savaş uçaklarından atılan füzelere yer verilmesi ise dikkat çekti. 
 
Gazete, "Anlaşmada Son Dönemeç" başlıklı manşet haberinde ise, "İsrail ve Türkiye’den yetkililer, 26 Haziran tarihinde bir Avrupa başkentinde bir araya gelerek iki ülke arasındaki ilişkileri düzelten bir anlaşmaya varmak üzere görüşecek. İsrailli üst düzey bir yönetici, gerçekleşecek toplantının artık anlaşmazlıkların çözüme ulaştırılarak kararların alınacağı sonuncu toplantı olacağına inandığını ve Mavi Marmara olayından altı yıl bir ay sonra, sonunda iki ülke arasındaki ilişkinin normale döneceğini düşündüğünü belirtti." ifadelerine yer verdi.
 
İşte o karikatür ve manşet:
 
 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23