• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyasette günün özeti - 19 Ekim 2017

Yeniakit Publisher
2017-10-19 15:58:00 - 2017-10-19 15:59:27
Siyasette günün özeti - 19 Ekim 2017

Sabahın ilk saatlerinden itibaren, Deniz Baykal’ın hastalığından, Melih Gökçek’e yönelik istifa talebine kadar siyasette birçok önemli gelişme yaşandı.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren, Deniz Baykal’ın hastalığından, Melih Gökçek’e yönelik istifa talebine kadar siyasette birçok önemli gelişme yaşandı.

CHP'li Baykal'ın durumuyla ilgili flaş açıklama

4 gündür hastanede yoğun bakımda tutulan Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’dan açıklama geldi. Açıklamalarda, Baykal’ın 72 saatlik kritik dönemi atlattığı ve durumunun biraz daha iyiye gittiği bilgisi paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istifa açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile yaptığı ortak basın toplantısında, 3 belediye başkanına daha istifa talebimde buılunulduğunu söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Başbakan Yıldırım'dan İran'a çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’de ağırladığı İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Changiri ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İran’a terörle mücadele konusunda işbirliği çağrısında bulundu.

MHP lideri Bahçeli net konuştu: MHP Cumhurbaşkanı'nı yalnız bırakmaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, terörler mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Bahçeli, TBMM’den geçen müftülere nikah kıyma yetkisinin laiklik açısından bir sakıncası bulunmadığını da ifade etti.

Vize krizine ilişkin açıklama: Bazı talepler karşılandı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, katıldığı canlı yayında, ABD ile yaşanan vize krizi sonrası yapılan görüşmelerde, ABD’nin bazı taleplerinin karşılandığını belirtti.

Hükümet Sözcüsü’nden ‘İstifa’ açıklaması…

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, katıldığı tv programında, istifaları istenen belediye başkanlarına yönelik açıklamasında “Halkın ortaya çıkan iradesine kim kulağını tıkarsa kendisi seçim zamanında da başka zamanlarda da zarara görür. Arkadaşlarımızın bu değişim iradesine uygun davranacağını inanıyorum.” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23