• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sivasspor yeni transfer Aydın'ı kadro dışı bıraktı

Yeniakit Publisher
2015-02-05 19:56:00 -
Sivasspor yeni transfer Aydın'ı kadro dışı bıraktı

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, devre arasında Bursaspor'dan aldırdığı Aydın Karabulut'u kadro dışı bıraktı.

Futbolculuk ve teknik adamlıktaki başarısı kadar renkli kişiliğiyle de dikkat çeken Sergen Yalçın, yine herkesi şaşırtan bir karar aldı.

Ligde ilk yarının son haftalarında Sivasspor'un başına geçen ve takımı kısa sürede toparlamayı başaran Yalçın, sporx'in haberine göre; devre arasında Bursaspor'dan transfer ettirdiği Aydın Karabulut'u süresiz kadro dışı bıraktı. Tecrübeli futbolcuya neden böyle bir ceza verildiği konusunda açıklama yapılmadı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Tuzlaspor'u 3-0 mağlup eden Sivasspor, Süpr eLig'in 19. haftasında kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde yapılan idman iki grup halinde gerçekleştirildi. Sivasspor'un dün Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 3-0 galip ayrıldığı Tuzlaspor maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise açma-germe hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Teknik direktör Sergen Yalçın antrenman öncesinde futbolcularla toplantı yaparak Akhisar maçının önemine değindi. Yalçın, bu maçın 6 puanlık bir karşılaşma olduğunu ve kazanmaları gerektiğini söyledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23