• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şırnak Valisi Silopi’de incelemede bulundu

Yeniakit Publisher
2016-02-06 01:52:35 -
Şırnak Valisi Silopi’de incelemede bulundu

Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet Silopi ilçesini ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel Silopi Kaymakamı Savaş Konak’ı ziyaret etti. Daha sonra Başak mahallesinde bulunan ve güvenlik gerekçesi ile karakola dönüştürülen Sevgi İlkokulu'nda yapılan tadilatı yerinde inceledi. Vali Su, Tadilat hakkında bilgi aldıktan sonra Barbaros Mahallesi'nde karakola dönüştürülen Yavuz Selim İlkokulu'nda da incelemede bulundu. Burada bulunan küçük çocuklarla bir süre sohbet etden Vali Su, daha sonra onlara futbol topu hediye etti.

Vali Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet, Barbaros mahallesinde bulunan Şeyh Ebubekir Camisi Levent Taziye Evi'nde İbrahim Tayşun adlı vatandaşa taziye ziyaretinde bulundu. Vali Su burada yaptığı konuşmada ilçenin teröristlerden temizlendiğini, çukur ve barikatların kaldırılmasından dolayı vatandaşların rahat bir nefes aldığını belirtti. Taziye sahibi İbrahim Tayşun da yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Su, Kaymakamlık binasına gelerek, beraberindekiler ile birlikte ilçeden ayrıldı.



ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23