• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şırnak şimdi bir başka güzel

Yeniakit Publisher
2017-12-06 10:23:00 -
Şırnak şimdi bir başka güzel

PKK mensuplarının tahrip ettiği Şırnak’ın yeniden imar ve ihyası için devlet eliyle yürütülen çalışmalar sürüyor.

ŞIRNAK Terör örgütü PKK mensuplarının tahrip ettiği Şırnak’ın yeniden imar ve ihyası için devlet eliyle yürütülen çalışmalar sürerken İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan belediyenin yaptığı hizmetlerle kentte büyük dönüşüm yaşanıyor. Şırnak’ın görünümü de değişti.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında belediyeye görevlendirme yapılan Şırnak’ta hayata geçirilen projelerle yaşam standartları yükseliyor.

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında DBP’li Belediye Başkanı Serhat Kadırhan hakkında “Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma, silahlı terör örgütüne üye olma” suçlarından yakalama kararı çıkarılmasının ardından belediyeye görevlendirme yapıldı.

Terör örgütü PKK mensuplarının tahrip ettiği kentin yeniden imar ve ihyası için devlet eliyle yürütülen çalışmalar, görevlendirme yapılan belediyenin desteğiyle ivme kazandı.

Şırnak Belediyesince terör saldırılarının izlerinin silinmesi, temizlikten altyapı ve üstyapıya, yollardan kültürel, sosyal ve sportif alanlara kadar kentin her alanda belediyecilik hizmeti ile buluşması adına çok sayıda proje hazırlandı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bir yılda hayata geçirilmesi için hazırlanan 160 milyon liralık yatırımı öngören projeler birbiri ardına uygulanırken terörün izlerinden arındırılmaya çalışılan kentte büyük dönüşüm yaşanıyor. Şırnak’ın yeni halini görenler “Şimdi Şırnak bir başka güzel” diyor.

Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, “Şırnak gerçekten büyük yaralar almış. Bu yaraların sarılması adına devletimiz, hükümetimiz büyük bir pozitif ayrımcılık yapmakta. Bize düşen, bu pozitif ayrımcılığı vatandaşlara hizmet olarak yansıtmaktır” dedi.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23