• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yarın kapılarını açıyor

Yeniakit Publisher
2016-01-26 10:34:00 - 2016-01-28 10:56:03
Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yarın kapılarını açıyor

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

Açılış konuşması İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIMtarafından yapılacak olan Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı, Türk İnşaat sektörünün liderlerini ağırlamaya devam ediyor. 4. Senesinde 500’ün üzerinde üst düzey profesyonelin katılım sergileyeceği Silverline İnşaat ve Konut Konferansı, Marriott Hotel Asia’da saat 09:00’da başlayacak.

Konferansın konuşmacıları olarak yer alan değerli isimler ise; Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa LAÇİN, Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar AŞÇIOĞLU,Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç KABADAYI, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO Dr. Önder HALİSDEMİR,Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer CEYLAN, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih KUZU,Akfen Altyapı Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim AKIN,Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BABACAN, Boğaziçi İmar Planlama A.Ş. ve MÜSİAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzeme Sektör Kurulu Başkanı Reha YELTEKİN,Realtyport Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ERGÜVEN,Yeniköy Enerji Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat KANDALOĞLU,Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu Kurucu Ortak Av. Serhan KOÇAKLI, Borusan Mannesmann Yapısal Çelik Ürünleri Segment Yöneticisi Ersan KOYUN.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı, İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği, ÇEDBİK Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği, AEMDER Ağaç İşleri Endüstri Mühendisleri Derneği, BACADERBaca İmalatçıları ve Uygulayıcıları Derneği, ÇATIDER Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği, EYODER Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği, İMSADTürkiye İnşaat Sanayicileri Derneği, İSEDA İklimlendirme Soğutma Eğitim Danışma ve Araştırmacıları Derneği, K.B.S.B.Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği, KALİSDER Kalıp ve İskeleciler Derneği, TİMDERTesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, XPS ISI Yalıtımı Sanayicileri Derneği, TUCSATürk Yapısal Çelik Derneği, Yapı Denetçileri Derneği tarafından desteklenen büyük bir buluşma olarak gösterilmektedir.

Küresel ekonomik beklentiler ve inşaat sektörünün büyüme politikaları, yabancı yatırımcının Türkiye’ye ilgisi, kentsel dönüşümde tarafların farklı bakış açıları ve finansman önerileri, sürdürülebilir şehirler, kentleşme kalitesi gibi güncel konular konuşulacak, gelecek dönem stratejileri paylaşılacak.

Konferansta ayrıca yine Türkiye’de bir ilk olarak Nisan ayında gerçekleşecek Marka Şehirler Zirvesi’nin lansmanı yapılacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı detaylı bilgi için   [follow=http://www.insaatkonferansi.com]http://www.insaatkonferansi.com[/follow] adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23