• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sevda Türküsev: Deliye her gün bayram

Yeniakit Publisher
2015-01-26 23:53:00 - 2015-01-27 00:10:38
Sevda Türküsev: Deliye her gün bayram

Sevda Türküsev kendini solcu olarak tanımlayıp, milleti aşağılayanlara çok sert çıktı.

YENİAKİT.COM.TR - Sevda Türküsev, bu akşam katıldığı canlı yayında solcu geçinen çevreler için sert açıklamalarda bulundu. Tarık Akan'ın "Erdoğan yüzünden içiyorum" sözlerine atıf yapan Türküsev, "Bunlar böyle, takımı kaybeder içer, kazanır içer, sevinir içer, üzülür içer. Deliye her gün bayram" dedi.

Türküsev "Bunlar artık tamamen bunama belirtileri gösteriyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar milleti kendi taraflarına çekemiyorlar. Bunlar iktidar olmayı da beklemiyor. Yaptıklarıyla halkı sokağa döküp ülkede karışıklık çıkarmaya, askeri darbe oluşturmaya çalışıyorlar. Ama havalarını alırlar. Siz artık bu milleti yenemezsiniz. Bunların ben zeka seviyelerini de anlamıyorum. İki senedir uğraşıyorsunuz ama bu millet artık sokağa çıkmaz. Bu millet belli bir refah noktasına geldi" ifadelerini kullandı.

Solun iktidar olduğu günlerde ülkenin hep geriye gittiğini hatırlatan Türküsev, CHP'nin bölünerek azaldığını söyledi.

SİZ DE PORTAKALLI ÖRDEK VERİN

Türküsev sözlerine şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Uçaklar köylü kokuyor diyorlar. O insanları küçümsüyorlar. Bu ne demek oluyor? Senin köylün bile uçağa binebiliyorsa senin mutlu olman lazım. Bunlar elit ya, bunlar en üst sınıftaydı ya, halkı kabul edemiyorlar. Bunların derdi milletin sınıf atlaması. O yüzden millete 'cahil, makarnacı, kömürcü' diyorlar. AK Parti bunları veriyor. Siz de portakallı ördek verin daha cazip olur. Her iktidar seçim beyanatında fakir insanların refahı için yardım paketlerini de belirtir. Yunanistan'da da belirtmişler. Bizdekiler bir de onu destekliyor. Bunlar solcu bile değil. CHP de zaten Abdullatif Şener'le flört ediyor."

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23