• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sessiz devrim gerçekleştirdik

Yeniakit Publisher
2017-03-30 06:34:00 -
Sessiz devrim gerçekleştirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzellik uzmanlarının tıbbi cihaz kapsamına girmeyen cihazları kullanarak tıbbi amaçlı olmayan işlemleri yapabilmesi ve bu uzmanların sahip olması gereken belgeleri düzenleyen Bakanlar Kurulu kararını imzaladı. Toplantıda konuşan İstanbul Güzellik Uzmanları Oda Başkanı Ayşe Aydın, “Tüm sessiz çığlıkları duyduğunuz gibi sesimizi duydunuz. Biz de Bacıyan-ı Rum, Anadolu bacıları, Reis’in bacıları olarak 16 Nisan’da daha güzel bir Türkiye için tabii ki ‘evet’ diyoruz” dedi.

YENİ AKİT / ANKARACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “14 yıl bu ülkede bizler bir sessiz devrim gerçekleştirdik. Bunu ben konuşmuyorum, bunu bize bugün saldıran Batı konuşuyordu” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet Programı”na katıldı. 

16 Nisan'da daha güzel bir Türkiye olacak 

Bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne her kesimden insanın geldiğini dile getiren Erdoğan, bugün de güzellik uzmanı esnaflarla birlikte olduklarını belirterek, şöyle devam etti: “Ülkemizde pek çok kişi, ‘16 Nisan’dan sonra ne olacak?’ sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı sizler vermişsiniz. Söyleyeyim daha güzel bir Türkiye olacak. Bazı gerçekler var ki gözü olup da görmeyenler olur, kulağı olup duymayanlar olur, dili olup gerçeği söylemeyenler olur. Örneğin, 14 yıl bu ülkede bizler bir sessiz devrim gerçekleştirdik. Bunu ben konuşmuyorum, bunu bize bugün saldıran Batı konuşuyordu. Hamdolsun şu anda kişi başına milli geliri 3 bin 500 dolar olan Türkiye 11 bin dolara çıkmış vaziyette.”

YALAN SÖYLÜYORLAR 

Anayasa değişikliğiyle cumhurbaşkanının Meclisi fesih yetkisine sahip olacağı iddialarına da değinen Erdoğan, “Cumhurbaşkanının Meclis’i fesih yetkisi yoktur. Öyle bir şey söz konusu değil. Hep bunlar yalan. Göreve geldiğimiz ilk zamanlarda da ‘Bizim yaşam koşullarımıza müdahale ediyor’ diyorlardı” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TERÖRÜN BELİ KIRILIYOR 

“Terörle mücadelede daha güzel bir Türkiye olacak” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Şu anda terörün belini kırıyoruz, inlerine girdik. Tendürek Dağı’nda, Cudi’de, Gabar’da, Besler Dereler’de şu anda inlerine girdik. Sadece içeride değil Suriye’de de Cerablus, Rai, Dabık, Bab, bütün buralarda DEAŞ’ı, PYD’yi temizleyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu ülkede huzurumuza kim musallat olursa bedelini ödeyecek, hiç bunun lamı cimi yok.” 

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23