• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şenol Güneş: Futbol orada bitti

Yeniakit Publisher
2017-11-18 01:26:00 -
Şenol Güneş: Futbol orada bitti

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Akhisarspor karşılaşması sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 0-0 beraberlikle sonuçlanan Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"İki takımda gol atmayınca maç 0-0 bitti. Bir takım gol atsa, skor farklı olabilirdi. Bir takım daha fazla gol atmak için çaba gösterebilirdi. Oyun üstünlüğümüz skora yansımadı. Pozisyonlar bulduk, ama daha fazla da bulabilirdik. Kazanmak için yeterli fırsatları yakaladık ama olmadı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Rakibimizin de 1 puanı hakettiğini düşünüyorum. Olumsuz bir düşüncem yok. Göztepe maçına göre bu maç daha farklı bitmeliydi. Puan ve moral açısından kayıplarımız oldu ama bu burada kalacak. Hayat devam ediyor. Kritik bir Porto maçımız var."

"Pepe'nin sakatlığı ciddi değil. Daha önce söylediğim gibi, çarşamba gelenler var, perşembe gelen var. 2 maç oynayıp gelen var. Bunun sorgulanması gerekiyor. Üst üste maç aralarında dinlenmelerin olması gerekir."

"Rakip beraberlik düşüncesiyle oynadı. Onların beraberlik düşüncesi oldu, bizim düşüncemiz olmadı. Oyun üstünlüğümüz skora yansımadı."

"Daha çok pozisyon bulabilirdik. Bir maçın kazanılması için yeterli pozisyon vardı ama golle sonuçlanmadı. Bugün her şey tümüyle aleyhimize oldu. Basiretsizlik, direk, rakibe çarparak giden toplar. Oyuncular gayretliydi ancak dikkat olarak sıkıntılarımız var. Oradaki rahatsızlığımız sonucu olmadı. Golü bulsaydık erken fark olabilirdi. Ben her an gol geleceğini biliyordum. Öyle bir maç oldu. Maalesef iki oyuncu ve iki puan kaybettik. Hem moral hem puan kaybı yaşadık. Hayat devam ediyor, maçlar devam ediyor.Oyun olarak üzülecek durum yok. Telafisi için çok çalışmak lazım."

'Sabırlı olmak istiyoruz'

"Hakem şikayetleri hep söyleniyor. Biz top oynamaya çalışandık. Dışarıdan biri gelse kimin oynamaya çalıştığı, hakemin de kimi oynatmamaya çalıştığını görür. Kayıp zaman için isterse 15 dakika versin, oyunun akışını kesmemek lazım. Hakemlerimiz bu, antrenörlerimiz bu, medyamız bu. Algı yeni bir şey değil. Öyle yayınlar yapılıyor ki ’Mete Kalkavan Beşiktaşlı’, vay anasını. O zaman bizim düşmanlarımız kim. Onları da bilelim. Hakemler nezdinde yerin dibine sokuyorlar. Bunun üzerinden muhakeme yapmak istemiyorum. Sabırlı olmak istiyoruz, konuşmak istemiyoruz."

"Böyle Beşiktaş camiası yok ediliyor. Bu emekler de boşuna gitti. Kazansak suçluyuz. Yine bu hakemle ne maçlar kaybettik. Ali Palabıyık’ın geçen hafta yaptığını yazıp, işlemiyorsunuz. Türk futbolu orada bitti."

"Lens gayretliydi, iki pozisyonu vardı. Gayretine rağmen sonuca katkı yapamadı. Arkasında Babel vardı, onu kullanmaya çalıştık. Etkili atakları daha fazla yapmak için yeni oyuncular almak zorundaydık. Seyahatten ve milli takımdan geç gelen oyuncular vardı. Yorgundular."

 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23