• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şenol Güneş esti gürledi! 'Ana avrat küfür edildi'

Yeniakit Publisher
2017-09-25 16:14:00 -
Şenol Güneş esti gürledi! 'Ana avrat küfür edildi'

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak olan RB Leipzig maçı öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, RB Leipzig ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklamalar yaptı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

Grubumuzda ikinci maç olacak. Yarın oynanacak Porto maçı ve bizim oynayacağımız maç önemli. Dördüncü torbadan olarak diğer takımlardan eksiği olmayan; sert, disiplinli ve top tekniği iyi bir takım. Yeni bir takım görüntüsü var ama oynadıkları oyun diğer takımlara göre sürpriz yapabilecek bir takım. ilk maçta zorlandı ama savunma yapan takımlara karşı zorlanıyorlar. Kontra atak ve hücum yapan çok yetenekli bireysel oyuncuları var. Akıllı, sabırlı ve dikkatli oynamamız gereken bir maç. Takım olarak yarın da iyi oynayıp maçı kazanmak istiyoruz.

Biz sezon başından bu yana hazırlık maçı da dahil iyi oynayıp, kazanmak istedik. Oynayacağımız oyunu gerçek manada futbolun doğruları ile sahaya çıkıyoruz. Şampiyonlar Ligi zor ama kendi futbolumuzu oynamak istiyoruz. Haftada 1 gün oynamak da var ama 3 gün oynamak da var. Lig maçını cuma günü oynayabilirdik. Derbi neden cuma oynanmadı bunu bilmiyoruz. Fiziksel, ruhsal yorgunluk da var. Önemli olan yağmur yağınca şikayetçi olmak yerine yağmur yağdığını bilmektir. Yağmur yağdığında şemsiye de alsanız yağmurun yağdığını söylerseniz. Yağmur yağıyor deyince 'Bana ördek mi' diyorsun diyenler var.

Derbide küfür tartışması
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kamuoyu sizsiniz. Benim hiçbir gazetede beyanatım yok. Bunun dışında yazılanlar bana ait değil. Siz de buradasınız. Diğer söylenenleri doğru bulmuyorum. Saha içi ile ilgili konuşmaları yeri geldiğinde ve zamanında yapacağım. Beni sevmenizi beklemiyorum zaten siz yeter ki kendinizi sevin. Hakem her maça veriliyor. Hakem her maçta hata yapıyor. Sezon başından bu yana olumsuz bir şey konuşmadım.

70. dakika veya 60 küsür dakikaydı ana avrat küfür edildi, para atıldı hiçbir şey yapmadık. Gökhan'ı kadroya almadım, Lens de geç girdi. Caner belki sadece dizlerini çökerek bir şey yaptı. Geçen sezonki diğer maçta zaten Ali Palabıyık ile ilgili olanı biliyorsunuz. "Artistlik yapıyorsun, neden vermiyorsun?" dedim. Hakeme niye faul verdiğini sordum, cevap vermedi. Bir şeyler söyleyerek döndüm. Sağolsun yayıncı güzel çekiyor bunları. Çıkarken yine anama küfür ettiler. Biz küfür yemeye müsait bir ülkeyiz. Yeni gündem yapmak istiyorsunuz, yarınki maçla ilginiz de yok. Tepkim vardı ama küfürsel bir şey yoktu. Dönerken olumsuz bir şey olmuş olabilir. Yakışanlar varsa üzerine alsınlar. 

Medel ve Adriano hakkında konuşamam. Kimin oynayacağını söyleyemem. 11 kararını vermedim yarın yazarız. Henüz bir taktik yapmadık Cumartesi Fenerbahçe ile oynadık, Salı günü yine maç oynayacağız. Burada amacımız takımı tam hazırlamak. Bugünden itibaren ne yapılacağını söyleyeceğiz. Yarın da zaten kadroyu ve oyunu görürsünüz.

Önemli olan sahadaki oyun. Herhangi bir puan hesabı da yok. Bu maçı alsak da kaybetsek de garantisi yok ama ilk 2'ye girmek için avantaj olur tabii. Kimin güçlü olduğunu zaman gösterecek. Geçen yıl Lizbon ve Kiev maçında sona doğru kaybettik. Her yol maç kazanmak için mübah değil. Biz sadece top oynamaya çalışacağız. Bizim de elimizden gelen sadece bu.

Medel elinden gelen gayreti gösterdi. Hiç dokunmayabilirdi ya da penaltı pozisyonuna girmeyebilirdi. Pozisyon olarak onun önceliği orta saha. Çok sıkıştığımız zaman başka yerde de oynayabilir. Adriano ve Gökhan olmazsa Necip ile sağ bekte kullanabiliriz. Bunlar günlük değişen hadiselerdi. Bireysel değişiklikler ve pozisyon değişiklikleri olacaktır. İyi niyetli çalışıyor ve gayretli. Daha iyi durumda şu anda.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23