• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehitkâmil'in kırsal bölgelere hizmeti yüzleri güldürüyor

Yeniakit Publisher
2017-11-20 11:16:00 - 2019-08-16 22:07:59
Şehitkâmil'in kırsal bölgelere hizmeti yüzleri güldürüyor

Yeni Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve beraberindeki heyet Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Yeni Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve Bölge Koordinatörü Mehmet Aytekin, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında ilçenin sorunları ve belediyenin faaliyetleri hakkında sohbet edildi. Şehitkâmil Belediyesi, mahalle statüsüne dönen birçok köyde yaptığı sosyal tesislerin yanı sıra arazi yolu, meydan çalışması, park ve ihtiyaç görülen yerlerdeki kilitli parke taşı çalışmaları, vatandaşların yüzünü güldürüyor.

HER MAHALLEYE SOSYAL DONATI SEFERBERLİĞİ

Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket eden Şehitkâmil Belediyesi, mahalle statüsüne dönen birçok mahalleye kazandırdığı sosyal tesislerin yanı sıra tesislerin ön tarafına geniş bir meydanlar yapıyor. Bunun dışında tüm arazi yollarının açılması adına kapsamlı bir çalışma sürdüren Şehitkâmil Belediyesi, eksik görülen mahalle aralarındaki bozuk ve bakımsız durumda olan yollarda da kilitli parke çalışması yapıyor. Her mahalleye sosyal donatı alanları kazandırmak için çalışan Şehitkâmil Belediyesi, kırsal bölgede bulunan neredeyse tüm mahallelere de park yaptı. Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri, çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Belediyemiz tarafından her türlü hizmet mahallemize geliyor
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Şehitkâmil Belediyesi tarafından mahallelerine kaliteli hizmetin geldiğini dile getiren Üçgöze Mahalle Muhtarı İsmail Kürek, “Malum kış aylarının gelmesiyle birlikte, mahallemizde eksik görülen yerlerde kilitli parke taşına ihtiyaç vardı. Şuan bulunduğumuz bölge kış aylarında yağmur suyu toplanıyordu ve çamurdan geçilemez hale geliyordu. Vatandaşlarımız ve çocuklarımız bu yolu kullanmakta büyük zorluklar çekiyordu. Konuyu Şehitkâmil Belediye yetkililerimize ilettik. Sağ olsun belediyemiz konuyla ilgili hemen çalışma başlattı. Şu anda alanımız kilitli parke taşı ile döşeniyor. Mahalle sakinlerimiz kış aylarında bu yolu rahatlıkla kullanabilecekler. Ayrıca yine mahallemize yapılan sosyal tesisin ön kısmına ise büyük bir meydan yapılıyor. Sosyal tesisimiz bitti, meydanın yapılmasıyla birlikte tesisimiz hizmete girecek. Mahalle sakinlerimiz artık taziye süreçlerini burada yüretecek. Şehitkâmil Belediyemiz tarafından her türlü hizmet mahallemize geliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23