• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi uluslararası sempozyumda konuşuldu”

Yeniakit Publisher
2017-09-16 18:19:00 -
"Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi uluslararası sempozyumda konuşuldu"

16 ülkeden 54 oturumcunun iştirak ettiği Kültürel Mirasın Yönetimi ve Kütüphaneler Uluslararası Sempozyumu’na Bağcılar Belediyesi de katıldı.

Etkinlikte Bağcılar Belediyesi Şehit Savı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi adına Zeynep Gedikoğlu, sunduğu bildiride Bilge Kadın Platformu ve Kitaplar Buluşma Yaşamla Tanışma Kulübü’nü tanıttı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türk Kütüphaneciler Derneği Bursa Şubesi tarafından desteklenen Kültürel Mirasın Yönetimi ve Kütüphaneler Uluslararası Sempozyumu” 06 – 08 Eylül 2017 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. 16 ülkeden 54 konuşmacının iştirak ettiği etkinliğe Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi sorumlusu Zeynep Gedikoğlu katıldı.

“AKADEMİSYENLER VE KAMU KURUMLARI BİR ARAYA GELDİ”

Akademisyenleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum temsilcilerini bir araya getiren sempozyumda 11 oturumda 54 farklı bildiri sunumu ve atölye çalışması gerçekleştirildi. Zeynep Gedikoğlu “Yaşamın Merkezinde Yer Alan Kütüphaneler: Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi Örneği” konulu bildirisini sundu. Bildiride özgün çalışmalar kapsamında Bilge Kadın Platformu, Kitaplar Buluşma Yaşamla Tanışma Kulübü tanıtıldı. Aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediyesinin yayımladığı “Bildiri Özetleri Kitabı”nda bu bildiriye de yer verildi.

Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezinin girişimiyle yürütülen resmi sloganı “Yerel Dönüşüm, Küresel Erişim” olan Bağcılar Belediyesinin üye olduğu “Herkes İçin Kütüphane Ulusal Projesi” hakkında da katılımcılara bilgi verildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23