• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit ağabeyi kardeşine Çanakkale şiiri ile veda etti

Yeniakit Publisher
2017-05-27 14:27:15 -
Şehit ağabeyi kardeşine Çanakkale şiiri ile veda etti

Tendürek Dağı Gülüzar adası mevkinde arama tarama faaliyeti sırasında teröristler tarafından açılan ateş sonucu çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan memleketi Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Abuzer Doğan’ın cenazesi helallik alınmak üzere baba evine getirildi. Burada Kuranı Kerim okunmasının ardından okunan dualarla şehit için helallik istendi. Daha sonra şehit Doğan’ın cenazesi namazın kılınacağı Kalemkırdı Cami’ne getirildi. Burada kardeşinin fotoğrafını öperek gözyaşı döken ağabey Berkan Doğan, Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitleri’ne şiirini okudu. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve protokol üyeleri, şehit ailesine taziyelerini iletti. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi top arabası ile Kartal Şehitliği’ne götürüldü. Namazın kılınmasından önce ağabey Doğan bir kez daha ağabeyine hitaben Çanakkale Şehitleri’ne şiirini okudu.

Namaza; Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ile İsmail Tamer, askeri yetkililer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile ilçe belediye başkanları, kurum kuruluş müdürleri, askeri erkan, emniyet personeli, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23