• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehid Bayram Öztürk Hoca dualarla anıldı

Yeniakit Publisher
2015-09-04 08:14:36 - 2015-09-04 08:14:36
Şehid Bayram Öztürk Hoca dualarla anıldı

“Bayram Ali Öztürk cinayeti tam bir karambol yapılarak, karanlık sonsuzluğa bırakılmıştır” diyen Mahmut Öztürk, “Bugüne kadar konunun aydınlatılması için çağrı yapıp, yardım istediğimiz ilgili ve yetkililer bizleri hiç hesaba katmamışlardır.

EYÜP YILMAZ / İSTANBUL - İsmailağa Camii’nde sabah namazının ardından cemaate vaaz ederken bıçaklanarak katledilen Bayram Ali Öztürk Hocaefendi, şehadetinin 9. yıldönümünde anıldı. Öztürk’ün, Edirnekapı Sakızağacı Şehitliği’nde bulunan kabri başında yapılan duaya; ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖZTÜRK: BAYRAM ALİ ÖZTÜRK CİNAYETİ KARANLIK SONSUZLUĞA BIRAKILDI

Gazetemize konuşan Mahmut Öztürk, 9 yıldır babasının kimler tarafından, niçin şehid edildiğini bilmediklerini söyledi.

Öztürk, ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarında şehid olan asker, polis ve masum insanların acılarını yaşayarak paylaştığını belirterek, “En azından şehid aileleri evlatlarının, vatanımızı kahramanca savunmak için şehid olduğunu bilmektedirler. Bizler ise tam 9 yıldır babamızın kimler tarafından, niçin şehid edildiğini bilmiyoruz. Bu süreçte bizi üzen ve etkileyen bu belirsizlik olmuştur. Konunun aydınlatılması için birçok girişimlerimiz olmuştur. Ancak hiç birinden netice alınamamıştır. Konuyla ilgili birçok delili olan Ergenekon ve Balyoz davalarına müdahil olma başvurularımız kabul edilmemiştir. Günümüzde de bu davaların akıbeti ortadadır” dedi.

“Bayram Ali Öztürk cinayeti tam bir karambol yapılarak, karanlık sonsuzluğa bırakılmıştır” diyen Mahmut Öztürk, “Bugüne kadar konunun aydınlatılması için çağrı yapıp, yardım istediğimiz ilgili ve yetkililer bizleri hiç hesaba katmamışlardır. Bugün onlara babamın sözüyle serzenişte bulunmak istiyorum. ‘Allah’ın da bir hesabı var’” ifadelerini kullandı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23