• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan'dan flaş açıklama

Yeniakit Publisher
2016-09-26 13:11:00 - 2016-09-26 13:22:24
Savcı Sayan'dan flaş açıklama

Savcı Sayan, İngilizlerin Doğu Anadolu ve Güneydoğu'da aşiretler ile görüşmeler yaptığı ve onları hükümete karşı kışkırttığına yönelik yapılan haberlerin asılsız olduğunu iddia etti. Sayan, hafta içinde bölgenin aşiret mensuplarıyla Ankara'da bir basın açıklaması yaparak İngilizlerin oyununu bozacaklarını belirtti.

YENİAKİT.COM.TR - Savcı Sayan, İngilizlerin Doğu Anadolu ve Güneydoğu'da aşiretler ile görüşmeler yaptığı ve onları hükümete karşı kışkırttığına yönelik yapılan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kaç gündür görsel ve yazılı medyada İngilizlerin Doğu Anadolu ve Güneydoğu'da aşiretler ile görüşmeler yaptığı, onları hükümete karşı kışkırttığına dair haberler dolaşıyor. Bu haberlerin tamamı asılsızdır.

AŞİRETLERİN DEVLETE DESTEK OLMASINDAN RAHATSIZ OLDULAR

Bölgedeki aşiretlerin devlete destek olmasından rahatsız olanlar yeni bir algı operasyonuyla Doğu ve Güneydoğu'daki aşiretleri zan altında bırakmak istiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İNGİLİZLER GEÇMİŞTE DE AŞİRETLERİ SATIN ALMAYI BAŞARAMADI

Hiçbir aşiret ülkesini İngilizlere satacak kadar alçalmaz. Ben mensubu olduğum aşiretten bilirim. Geçmişte de bir çok bu yöntemi denemelerine rağmen İngilizler başaramamışlardır.

VATANDAŞLARIMIZ İNANMASIN

Yeni dönemde devlet ve aşiretlerin işbirliği ülke düşmanlarını tedirgin ettiğinden, böyle haberler bilinçli olarak yapılmaktadır. Vatandaşlarımız buna inanmasın.

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ

Hafta içinde bölgenin aşiret mensuplarıyla Ankara'da bir basın açıklamasıyla İngilizlerin oyununu bozacağız.

Bizim başka devletimiz yoktur..!"

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23