• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapık raporda CHP parmağı!

Yeniakit Publisher
2017-09-16 05:40:00 -
Sapık raporda CHP parmağı!

Türkiye aleyhine faaliyette bulunan CHP, bu defa da milletimizin yarıya yakınının ensest ilişki ile suçlandığı ahlaksız raporun altından çıktı.

 HARUN SEKMEN / İSTANBULTürkiye aleyhine olan her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyette bulunan CHP, bu defa da milletimizin yarıya yakınının ensest ilişki ile suçlandığı ahlaksız raporun altından çıktı. Haçlı ittifakının 1 milyon TL ile fonladığı Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) tarafından hazırlanan “Türkiye Ensest Atlası Raporu”nun Yuvarlak Masa Toplantısı’na Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Başkanlığı’nı yürüten 23. Dönem CHP Adana Milletvekili Gaye Erbatur’un da katıldığı ortaya çıktı. Batılı ülkeler tarafından fonlandığını ortaya çıkardığımız “ısmarlama rapor” hakkında mail yoluyla görüşlerini sorduğumuz Erbatur herhangi bir cevap vermedi.

Erbatur’un bu toplantıya katılması, milletimiz aleyhinde yürütülmek istenen kara propagandanın siyasi ayağının CHP olduğu yorumlarını beraberinde getirdi. Erbatur’un ismi vekil olduğu dönemde de skandallarla anılır hale gelmişti. Ahlaksız raporun içeriği hakkında bilgisi olup olmadığı ve yüzde 40 iftirasına katılıp katılmadığı yönünde görüşlerini almak istediğimiz Erbatur’a tüm çabalarımıza rağmen ulaşamadık. 

KİRLİ İLİŞKİLER AĞI

Bir araya geldikleri toplantılarda, ezan, bayrak ve başörtüsü düşmanlığı sergileyen, kendileri gibi düşünmeyen insanları aşağılamaktan sadistçe bir zevk alan bir topluluk olmalarıyla tanınan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, vesayet sisteminin bir numaralı savunucusu CHP ile olan sıkı ilişkisiyle de biliniyor. Ahlaksız raporu hazırlayan TKDF de CHP’ye verdikleri destekle belli bir kesimi bünyesinde konsolide ediyor. FETÖ’nün en büyük kumpaslarından olan MİT TIR’ları davası nedeniyle tutuklu bulunan Enis Berberoğlu’na, CHP lideri Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan sözde adalet yürüyüşüne TKDF de destek vermişti. Baştan sona safsatalarla dolu raporun baş mimari Canan Güllü, provokatif yürüyüşe katılacaklarını şu sözlerle açıklamıştı: “Gücünü gericilikten alan erkek şiddeti ve cezasızlığın son bulması için, tarikat yurtlarında tecavüze uğrayan bu ülkenin çocukları için adalet istiyoruz.” Çarpıtmalarla dolu bu açıklama kamuoyunda büyük tepki çekmişti.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Yeni Akit Gazetesi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23