• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şanlıurfa'da katliam gibi kaza!

Yeniakit Publisher
2015-03-29 19:13:00 -
Şanlıurfa'da katliam gibi kaza!

Şanlıurfa'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 12'ye yükseldi.

Şanlıurfa-Akçakale karayolunun TOKİ bağlantısı mevkinde sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen otomobil, beton mikseri ile minibüs çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre aralarında çocuk da bulunan 12 kişi hayatını kaybetti. Yaralılar ise Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

YAĞIŞ VE SİS NEDEN OLDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 13 kişinin öldüğü trafik kazasında yaralananlardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğunu bildirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Güvenç ve beraberindekiler, zincirleme trafik kazasında yaralananların kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Doktorlarla görüştükten sonra hastane çıkışında, AA muhabirine açıklamada bulunan Güvenç, kazanın yağış ve sisten kaynaklandığının tahmin edildiğini söyledi.

Kazaya karışan minibüsün ters yönden geldiğinin tespit edildiğini vurgulayan Güvenç, şöyle devam etti:

"Üzücü bir kazaya şahit olduk. Ters yöne giren bir yolcu minibüsü ile maalesef karşı yönden gelen bir beton mikserinin çarpıştığı kazaya bir otomobil daha karışmış. Minibüste bulunan çoğunluğu Suriyeli 13 kişiyi kaybettik. Kazada yaralanan 9 kişiden 2'sinin hayati tehlikesi sürüyor. Yaralıların hastanelerimizdeki tedavileri devam ediyor."

Güvenç, olay anından itibaren sağlık görevlileri ile çok sayıda belediye ekibinin kazaya müdahale ettiğini sözlerine ekledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23