• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samuel Eto'o Beşiktaş için fedaya hazır

Yeniakit Publisher
2016-07-24 12:30:00 -
Samuel Eto'o Beşiktaş için fedaya hazır

Beşiktaş'ın Gomez'in yerine düşündüğü Eto'o, Siyah beyazlı formayı giymeye şimdiden hazır. 35 yaşındaki golcünün, kendisine Beşiktaş'ın ilgisini ileten menajerlere, "Bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde görev yapabilmek için maaşımdan indirime gitmeye bile hazırım" dediği ortaya çıktı.

İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan geçen sezon kiralanan Mario Gomez'in yeni dönemde takımda yer almayacak olmasının kesinleşmesinin ardından harekete geçen Siyah-Beyazlılar'ın gündemine, ilk olarak Samuel Eto'ogelmişti.

Geçen sezon Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de çıktığı 31 maçta 20 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek formda olduğunu ispat eden 35 yaşındaki futbolcu için menajerler aracılığıyla ilk teması kuran yönetime, yıldız isimden cevap gecikmedi.


'Türkiye'nin en önemli kulübü'
Fanatik'in haberine göre başarılı futbolcunun, kendisine siyah beyazlılarla ilgili olarak fikrini soran menajerlere, olumlu geri dönüş yaptığı bildirildi. Kırmızı beyazlılardan garanti para ve bonuslarla birlikte 3,5 milyon Euro kazanan Kamerunlu futbolcunun, "Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli kulübü olduğunu geçen sezon yaşadığı şampiyonlukla gösterdi. Birçok önemli futbolcuları var. Onların bir parçası olmayı çok isterim. Bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde görev yapabilmek için maaşımdan indirime gitmeye bile hazırım" sözlerini kullandığı öğrenildi.

Transferi için izin isteyecek
Antalyaspor'da oynadığı dönemde boş zamanlarını sık sık ailesiyle birlikte İstanbul'a gelerek geçiren Eto'o'nun, Beşiktaş'tan kendisi için gelecek resmi teklifi beklediği öğrenildi. Yıldız golcünün, Antalyaspor ve Beşiktaş'ın kendisiyle ilgili olarak resmi pazarlıklara başlaması halinde kırmızı beyazlı yönetimden transferi konusunda kolaylık isteyebileceği de konuşuluyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23