• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samsung CEO'sundan tarihi itiraf geldi!

Yeniakit Publisher
2016-09-27 16:02:00 -
Samsung CEO'sundan tarihi itiraf geldi!

Samsung Mobile CEO’su DJ Koh, cihaz değişimini mümkün olduğu en hızlı şekilde yaptıklarını ve özellikle Note 7 sorununun Samsung’a karşı sadakat gösteren müşterilere karşı boyunları büktüğünü belirtiyor.

Artık defalarca anlatmaya gerek duymadığım malum Note 7 sorunu Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore’de başlayan değişim programı ile çözülmeye başlandı. Şimdiden bu iki ülkedeki değiştirilmesi gereken Note 7’lerin %60’ının sorunsuz versiyonlar ile değiştirildiği ifade ediliyor.

Türkiye’de Ekim ortasında başlaması beklenen değişim programı konusunda açıklama yapan Samsung Mobile CEO’su DJ Koh, cihaz değişimini mümkün olduğu en hızlı şekilde yaptıklarını ve özellikle Note 7 sorununun Samsung’a karşı sadakat gösteren müşterilere karşı boyunları büktüğünü belirtiyor. Açıkçası böylesine bir açıklama gerçekten samimi ve takdir edilebilecek bir şey olduğunu belirtmek isterim.

Şu anda ortalama 10 ülkede yapılan Note 7 değişim programı konusunda ayda2.5 milyon cihazın değiştirileceği bir hızda yapılması bekleniyor. Yıl sonuna kadar sorunlu Note 7’nin piyasada kalmaması ve güvenli Note 7 versiyonlarının tüketiciler tarafından kullanılmaya başlanması bekleniyor.

Ancak, ortaya çıkan detaylara göre Note 7'lerin yeni ve sorunsuz serilerinde de bataryanın fazla ısındığı ve aynı zamanda bataryanın oldukça kısa sürede -hatta şarj olurken bile- azaldığı şikayetleri gelirken Samsung bunun kullanıcıların telefonu kullanma yoğunluğundan kaynaklandığını savunduğu bilgisi de geldi. Yani, bu noktada "boynumuz büyük" gibi içten bir açıklama yapan Samsung, yeni seride ortaya çıkabilecek sorunları kabul etmeyecek gibi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23