• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar: Aylin Nazlıaka'yı kurban ettiler

Yeniakit Publisher
2016-02-10 15:45:00 - 2016-02-10 15:50:08

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP'de uzun süredir devam eden Mustafa Kemal posterini indirme krizine ilişkin " CHP ciddi bir yol ayrımında ve Aylin Nazlıaka'yı da buna kurban ettiler." İfadesini

Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Son Söz' programına konuk olan Şamil Tayyar, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'DE İDEOLOJİK SAVRULMA VAR

CHP'deki Atatürk posteri indirme krizini değerlendiren Tayyar, CHP'nin ideolojik bir ayrımda olduğuna dikkat çekerken 'Türkiye'nin ve dünyanın bu kadar yoğun gündemi varken, CHP'nin portrekrizine sürüklenmesi ilginç. CHP'de çok ciddi bir ideolojik savrulma var. Kılıçdaroğlu'yla birlikte ideolojik olarak CHP kendini farklı bir taşıdığı kanaatindeyim.' dedi.

AYLİN NAZLIAKA'YI KURBAN ETTİLER

CHP'nin Aylin Nazlıaka'yı kurban ettiğini söyleyen Tayyar 'Ciddi bir yol ayrımındalar ve Aylin Nazlıaka'yı da buna kurban ettiler. CHP'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'tür. EskidenAtatürk dendiği zaman CHP'de akan sular dururdu, ama bugün savunmak bir suç unsuru haline geldi.' şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ANLAYAMADIM

Birisi Öcalan'ın portesini assaydı ve parti disiplinine verilmesini anlardım. Ama Atatürk portesi üzerinden bir vekilin başının derde düşmesini açıkçası anlayamadım. 

ÖCALAN'IN ASKERİNİN SÖZÜ GEÇİYOR

Atatürk'e en büyük zararı CHP'liler veriyor. Eğer Atatürk'ü korumak istiyorsak önce CHP'den koruyacağız. Mustafa Kemal adına ne kaldı ki CHP'de? Şu anda Abdullah Öcalan'ın askerlerinin daha çok sözü geçiyor CHP'de. 

OLAYI ERDOĞAN'A KADAR UZATACAKLARDI

Paralel Yapı'ın 7 Şubat kumpasını da anlatan Tayyar, '7 Şubat Cemaatin Hükümete yönelik gerçekleştirdiği ilk ciddi kalkışmadır. Temel amaç, önce Hakan Fidan'ı yargı önüne çıkarmak sonra olayı Tayyip Erdoğan'a kadar uzatmaktı. 7 Şubat başarılı olsaydı Hakan Fidan'ı ceza evinde öldürmeyi planlamışlardı.' dedi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23