• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samet Aybaba'dan Fenerbahçe yorumu

Yeniakit Publisher
2017-11-14 19:17:13 - 2017-11-14 19:17:13
Samet Aybaba'dan Fenerbahçe yorumu

Hafta sonu Fenerbahçe'yle deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba maç öncesi açıklamalrda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında deplasmanda Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlı ekip tam kadro çalışırken, futbolcular yenileme ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba; “Çalışmalarımız çok iyi bir şekilde gidiyor. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz, ona göre hazırlanıyoruz. Her ne kadar medyada Fenerbahçe'nin eksikleri, sakatları var diye gündem oluşturulmaya çalışılıyorsa da hepsi birbirinden kıymetli oyunculardan kurulu bir kadroları var. Son iki maçta da bana göre doksandan sonra yedikleri goller var. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynayan bir takım. Biz rakibimize saygı duyuyoruz. Kendi işimize bakıyoruz. Bizde 4-5 haftadır bayağı iyi şeyler yapmaya başladık. Yaptığımız iyi şeyler skora da, sahaya da yansıdı. O nedenle biz daha coşkulu, daha istekli, kendi istediklerimizi, düşündüklerimizi sahaya yansıtan bir maç olsun beklentisi içerisindeyiz. Arkadaşlarda bu beklenti içerisinde biz çıkıp bu maçı kendi lehimize çevirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Aybaba takımda eksik oyuncunun olmadığını ifade ederek takımın tam kadro maça hazır olduğunu söyledi.

Hakan Bilgiç: 'İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz'

Kırmızı-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Hakan Bilgiç ise, “İyi bir konumdayız. 4-5 haftadır güzel sonuçlar alıyoruz. Takım birbirini daha iyi tanımaya başladı. Birlik ve beraberliğimiz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Hocalarımızla daha iyi anlaşıyoruz. Taraftarlarımızla güzel bir beraberlik içerisindeyiz. Bizi iyi destek oluyorlar” diye konuştu.

Fenerbahçe maçının önemli bir müsabaka olacağını söyleyen Bilgiç, “İyi gidişatımızı devam ettirmek için Fenerbahçe maçından iyi bir sonuç almayı düşünüyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Milli takım arası bize iyi geldi gerçekten. İnşallah iyi bir sonuçla döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23