• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şahin: İlk seçimde yeniden tek başına iktidarı yakalayacağız

Yeniakit Publisher
2015-07-14 01:06:00 - 2015-07-14 01:14:31
Şahin: İlk seçimde yeniden tek başına iktidarı yakalayacağız

7 Haziran'da seçmenin kendilerine uyarıda bulunduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "İnşallah ilk seçimde yeniden tek başına iktidarız yakalayacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Seçmen bize 7 Haziran'da uyarıda bulundu, inşallah biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız" dedi.

Şahin, Rabia Meydanında yaklaşık 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında yaptığı konuşmada, ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Kadir Gecesi'nin önemini anlatan Şahin, bu geceyi Müslümanların dua ile geçirmesi gerektiğini ifade etti.

Şahin, partisinin yetkilisi olarak 7 Haziran seçimlerinin ardından partisinin kuruluş gayesini çok iyi hatırladığını belirtti.

Seçmenin seçimlerde partisine uyarıda bulunduğunu vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"14 yıl önce bizim tüzüğümüz, programımız hatta adımız bir taahhüttü o taahhüttün arkasında bu zamana kadar durduk. İnşallah bundan sonra da duracağız. Biz 'demokrasi' dedik, 'vesayet rejimini ortadan kaldıracağız geri plana atacağız' dedik, 'sadece milletin dediğinin olacağı bir demokratik düzeni bu ülkede tesis edeceğiz' dedik. Biz 'adalet, kalkınma ve yüksek ahlaki değerler, dürüstlük' dedik. 7 Haziran seçimlerinde milletimiz 'bize yola çıkarken bize söylediklerinizi hatırlayın' mesajını verdi. AK Partililer olarak bu mesajı aldık, bu mesajın gereğini yerine getireceğiz. 2011 seçimlerinde bize oy vermiş ama 7 Haziran seçimlerinde bize oy vermemiş kardeşlerimizin gönüllerini inşallah yeniden kazanacağız, buna ihtiyacımız var. Biz 'devlet adına millet nezdinde siyaset yapmak için yola çıkmış bir parti değiliz' dedik. Millet adına devlet nezdinde siyasete talip olduğumuzu söyledik. Ama zaman içerisinde vatandaş az da olsa devletçi politikaları hissetmiş olmalı vatandaş. Seçmen bize 7 Haziran'da uyarıda bulundu, inşallah biz kuruluş gayemiz, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız."

Etkinliğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayıda davetli katıldı.

Öte yandan etkinlikte yemek dağıtım çalışmaları esnasında katılımcılar arasında bir süre gerginlik yaşandı.

AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23