• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ritim İstanbul'da rezidans, ofis ve mağaza

Yeniakit Publisher
2015-05-24 00:27:00 -
Ritim İstanbul'da rezidans, ofis ve mağaza

Dumankaya İnşaat, oturumculara eşsiz bir konfor imkânı sunarken yatırımcılar için de kazandıran projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe’de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul, 863 rezidans, 250 home Office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yeri olmak üzere toplamda 1.373 bağımsız üniteden oluşuyor.

312 bin Lira'dan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek projede, cadde mağazaları, yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası, kültür merkezi, ofis ve bürolar gibi özel alanlar bulunuyor. Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler için Dumankaya İnşaat, sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, fırsatı sunuyor.

219 bin 120 Lira'dan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek proje metroya, TEM otoyoluna ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine yakınlığı ile dikkat çekerken Sabiha Gökçen Havalimanı ve Ataşehir-Finans Merkezi’ne göre mükemmel bir konumda bulunuyor. Çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren projede daire sahibi olmak isteyenler için peşinat ödemesiz, yüzde 12 indirim .

İstanbul’un en çok kazandıran projelerine imza atan Dumankaya İnşaat, ön satış dönemi ile birlikte sunduğu fiyat avantajlarının yanı sıra anahtar teslimi sonrası Türkiye ortalamasının üzerinde bir kazancı garanti ediyor.

Ev satın alırken firmaya duyulan güvenin ön plana çıktığı günümüzde sürdürülebilir kalite anlayışıyla konut geliştiren ve sadece kendine değil aynı zamanda çevresine de değer katan projeler üretme hedefiyle çalışmalarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul’un tüm bölgelerinde modern kent insanının ihtiyaçlarına cevap veren yaşam alanlarını hayata geçiriyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alan projeler kazandıran Dumankaya İnşaat, müşterilerine kazandırırken kendisi de kazanmaya devam ediyor. GfK’nın yaptığı araştırmaya göre; 2014 yılında tüketiciler tarafından en beğenilen marka seçilen ve Superbrands 2014 yılı seçimlerinde süper markalar arasında yer alan Dumankaya İnşaat, marka değerini daha da güçlendirerek yoluna devam ediyor.

İstanbul’un yeni değerlenen bölgelerinde yatırımlarına hız veren Dumankaya İnşaat’ın bu kapsamda Maltepe’de yürüttüğü Ritim İstanbul projesi teslim edilen ilk etabıyla adından söz ettirirken, diğer yandan inşası devam eden son etabıyla adından söz ettirecek.

 Geçtiğimiz günlerde Dumankaya’nın Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya ile yaptığı ortaklık çerçevesinde Kuveyt’te görücüye çıkan proje, yabancı yatırımcılarında ilgi odağında.

Doğa ile İç İçe Ferah Bir Yaşam Fırsatı


İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Sancaktepe’de yükselen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binaları, 4 farklı dekorasyon seçeneği, geniş metrekareli evleri, projenin yüzde 70’ini kapsayan yeşil alanlarıyla ferah bir yaşam alanı niteliğinde.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23