• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Riekerink Galatasaray'da kalacak mı?

Yeniakit Publisher
2016-05-25 21:13:00 -
Riekerink Galatasaray'da kalacak mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ve kaptan Selçuk İnan Fenerbahçe maçı öncesi basının önüne çıktı.

Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Jan Olde Riekerink ve kaptan Selçuk İnan önemli açıklamalarda bulundu. Hollandalı hoca ayrıca yönetimin gelecek sezon için yeni bir teknik direktörü göreve getirme çalışması olacağını da dile getirdi.

Riekerink şu ifadeleri kullandı:

"Oyunculardan aldığım enerji, taraftarlara bir şeyleri geri ödemek istiyorlar. Bu sezon bizim için iyi geçmedi. Bu kupayla bunu telafi edebiliriz. Taraftarlarımızın takıma güveni kaybolmuştu. Evimizde oynadığımız derbilerde bile kazanamayacağımızı düşünüyorlardı. Rakip takıma duyduğum bütün saygıyla söylüyorum, kazanacağıma olan inancım tam. Zor bir dönemde göreve geldim. Benim geleceğim bugünün konusu değil. Önemli olan yarın oynayacağımız final. Yönetimimiz zor zamanda benden görev talep etti, gelecek sezon için de mutlaka planlamalar yapacaklardır. Penaltılar üzerine çalıştık. Ama çalıştığımız sadece penaltı değil, tüm senaryolara hazırlandık. Sneijder'i 11 yaşından beri tanıyorum. Mükemmel oyuncular, takım olunduğu sürece başarılı olabilir."

Selçuk İnan şunları söyledi:

"Kötü bir sezon geçirdik diyebiliriz. Yarınki maçla beraber, bu kötü sezonu iyiye çevirme şansımız var. Takımda bir gerginlik yok, ama olması lazım. Bizim için çok önemli bir maç. İstediğiniz kadar kötü sezon geçirin, büyük maçların havası başkadır. Güvendiğiniz bir oyuncu, maçı size çevirebilir. Bizim düştüğümüz duruma düşen dünya kulüpleri de var. Ben Galatasaray'a ilk geldiğimde de Avrupa kupalarında yoktu, ama hep beraber Avrupa'ya gittik. Elimizi taşın altına sokmamız gerekiyor. Ben ve arkadaşlarım bunun bilincindeyiz."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23