• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rezillikte son nokta... Canlı yayında DNA testi

Yeniakit Publisher
2017-11-24 10:10:00 -
Rezillikte son nokta... Canlı yayında DNA testi

RTÜK‘ün baskısıyla izdivaç programlarını sonlandırmak zorunda kalan TV yapımcıları reyting uğruna format değiştirdi.

Türk televizyonlarında bir döneme damgasını vuran evlilik programları toplum ahlakını olumsuz etkilediği için Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) devreye girmiş ve söz konusu yapımları ekranlardan kaldırmıştı. Ancak reyting avcısı kanal ve yapımcılar çareyi format değiştirmekte buldu. En mahrem bilgiler, ahlaksız skandallar gündüz kuşağında yayınlanmaya başladı.  

CANLI YAYINDA DNA TESTİ 

Benzer bu vakaların son örneği geçtiğimiz günlerde özel bir TV kanalında yaşandı. İbrahim Daldaran adlı şahıs, eşi Meral Daldaran’ın üçüncü çocuğunun kendisinden olmadığını ileri sürerek programa katıldı. Eşi ise suçlamayı reddetti. Bunun üzerine program yapımcıları tarafından DNA testi yaptırıldı, şahısların özel bilgileri milyonların önünde açıklandı ve çocuğun babasının başka birisi olduğu kesinleşti. Meral Daldaran, bu kez ‘Yoğurtçu Bayram‘ adlı bir adamın kendisine tecavüz ettiğini ve çocuğun ondan olabileceğini söyleyerek milyonları dehşete düşürdü. Bir kez daha DNA testine başvurulduğunda Daldaran’ın 14 yaşındaki kızının Yoğurtçu Bayram’dan olduğu kesinleşti. İğrenç olaydan 14 yaşındaki bir kız çocuğunun nasıl etkileneceğinin sorgulanmaması da dikkat çekti. 

RTÜK GEREĞİNİ YAPMALI 

Toplumun psikolojisini bozan bu vakaların normalleştirilerek ekranlardan gösterilmesi seyircilerin tepkisine neden oldu. İnanılmaz iddiaların ortaya atıldığı, akıl almaz suçlamaların yapıldığı programlar için RTÜK'e şikayet yağıyor. Yetkililerin en kısa sürede bu rezilliğe son verecek çalışmalar yapması bekleniyor. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23