• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Ramazanda Kardeşliği Hisset’ Ramazan kampanyamızı başlatıyoruz

Yeniakit Publisher
2017-06-03 16:26:00 -
‘Ramazanda Kardeşliği Hisset’ Ramazan kampanyamızı başlatıyoruz

WEFA İnsani Yardım Organizasyonu, “Ramazanda Kardeşliği Hisset“ sloganı ile 2017 yılı Ramazan Kampanyasını dünyanın en mahrum coğrafyalarında ve Türkiye’de gerçekleştirecek. Kurulduğu tarihten itibaren her Ramazan ayı içerisinde dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahibi insanların yüzlerini güldüren WEFA, bu Ramazanda da birçok ülke ve bölgede iyiliği dünyaya yaymaya çalışacak.

Her Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya (iftar paketi) dağıtımları yapan WEFA, yetimlerin de yüzlerini güldürerek, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirecek.

İftar Paketleri (Kumanyalar) 
Bu yıl da hayırseverler 40 Euro karşılığında muhtaç bölgelerde, içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu iftar paketleri dağıttırabilecekler. Ülkelerin mutfak kültürlerine göre hazırlanacak olan kumanyalar ile ihtiyaç sahipleri, ailece iftar yapabilecekler.

Fitre
Bağışçılarımız bu Ramazan’da kişi başına 8 Euro ile fitre ibadetlerini yerine getirebilecekler.

İftar Yemekleri 
WEFA, dünyanın en muhtaç bölgelerinde Ramazan ayı boyunca iftar sofraları kuracak. Özellikle mülteci, yetim, dul ve yaşlıların bulunacağı iftar sofrası projesine Avrupa’daki hayırseverler bir kişilik iftar yemeği için 5 Euro bağışta bulunarak katılabilecekler.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

SMS ile bağış
Sofra yazıp 81190’a mesaj atıldığında 10 € ile iki kişinin iftar yemeği karşılanmış olacak.

Yetim ve yoksullara bayramlık hediyeler
Ramazan ayı içerisinde WEFA tarafından sürekli desteklenen yetimler dışında farklı bölgelerdeki yetimlere yönelik gıda, bayramlık ve yetimhane desteği de sağlanacak. Yine isteyen hayırseverler 20 Euro karşılığında  yetim ve yoksulların bayram hediyesi ile bayramda yüzlerini güldürebilecek.

Mülteciler
Ramazan Kampanyası çerçevesinde Türkiye ve Lübnan’daki Suriyeli mültecilere de acil yardımlarla destek olunacak.

Avrupa’daki hayırseverler bu yıl da isterlerse zekat, sadaka ve fitre bağışlarını WEFA aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilecekler.

WEFA İnsani Yardım Organizasyonu, sene içerisinde sürdürdüğü farklı yardım projelerini de Ramazan ayında devam ettirecek; Afrika ve Asya’da su kuyuları açılacak, yetimlere ve yetimhanelere yardımlar ulaştırılacak, Afrika’da katarakt ameliyatlarıyla görmeye hasret binlerce insan ışığa kavuşacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23