• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Polis katili alçak itiraf etti!

Yeniakit Publisher
2016-07-25 10:08:00 -
Polis katili alçak itiraf etti!

MUĞLA Marmaris'te Erdoğan'ın otelini basmaya giden FETÖ yüzbaşısı Haldun Gülmez, 2 polisi şehit ettiğini itiraf etti. Haldun Gülmez'in eşi de KPSS şüphelisi çıktı.

Marmaris İlçesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı oteli basan askerlerden olan Deniz Kurmay Yüzbaşı Haldun Gülmez, 2 polisi skorsky helikopterden ateş ederek şehit ettiğini itiraf etti.

Gülmez'in eşi Kübra Gülmez'in de 2010 KPSS soruşturmasının şüphelileri arasında yer aldığı ortaya çıktı.

Marmaris İlçesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı oteli bombalayan askerlerden olduğu belirtilen ve olayda yaralanan Deniz Kurmay Yüzbaşı Haldun Gülmez'in İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi tamamlandı.

Marmaris'te darbe girişimi gecesinde skorsky helikopterde ağır makineli tüfek kullanarak polis Nedip Cengiz Eker ve Cumhurbaşkanlığı koruma polisi Mehmet Çetin'i şehit ettiği öğrenilen Yüzbaşı Gülmez, İzmir'de tedavisinin ardından adliye sevk edilmek için Muğla'ya getirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen ve üzerinde hasta önlüğü bulunan Gülmez, sağlık raporu işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

HERŞEYİ İTİRAF ETTİ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Yüzbaşı Gülmez'in polisteki ifadesinde 'skorsky helikopterdeki ağır makinalı silahı kendisinin kullandığını', 'darbe girişimini' ve 'polisleri şehit ettiğini' itiraf ettiği öğrenildi. Haldun Gülmez yakalandığında üzerinden Fethullah Gülen'in yazdığı ve Erdoğan ile hükümete yönelik bedduaların olduğu bir kağıt çıkmıştı.

KARISI DA KPSS ŞÜPHELİSİ ÇIKTI

Haldun Gülmez'in eşi de KPSS soruşturması şüphelileri arasında çıktı. Kübra Gülmez 2010 yılındaki KPSS'de tam puan almış.

Cemaat tarafından çalınan sorularla 100 üzerinde soruya doğru cevap veren Kübra Gülmez, bu sayede sınavı kazanıp kamuda çalışmaya başlamış.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23