• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'nın kan donduran planı ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2016-02-11 13:46:00 - 2016-02-11 13:57:11
PKK'nın kan donduran planı ortaya çıktı!

Operasyonlarla ağır darbe alan PKK terör örgütü artık ölülerden medet ummaya başladı. Örgüt öldürülen teröristlere sivil kıyafet giydirip devlet katliam yapıyor algısı oluşturmaya çalışıyor.

Terör örgütü PKK, Sur ve Cizre'de köşeye sıkıştıkça yeni yöntemlere başvuruyor. PKK bu sefer de cesetlerden medet ummaya başladı. Güvenlik güçleri tarafından çatışmada öldürülen teröristlerin üzerleri değiştirilerek sivil kıyafetli sokaklara bırakılıyor.

Sokaklara atılan PKK'lı cesetleri ile amaç "devlet katliam yapıyor" algısı yaratıyor. Öte yandan PKK cesetlerin bir kısmını toplu halde gömerken bir kısmını da yaktıkları ortaya çıktı. Örgütün bu taktiklerle kamuoyunda güvenlik güçlerinin sivil katliam yaptığı algısı yaratmaya çalıştığı öğrenildi. 

Amaç nefes aldırmak

PKK'nın uzantılarının ve siyasi kanadına bağlı isimlerin bu durum sosyal medya üzerinden yayınlayarak Türkiye'yi uluslararası alanda sıkıntıya sokmayı ve sıkışan terör örgütüne nefes aldırmayı hedefledikleri ortaya çıktı.

Topluca ölülerini ateşe veriyorlar
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Güvenlik güçlerince yürütülen operasyonlarda ağır darbe alan bölücü terör örgütü  PKK'nın bir başka yöntemi ise topluca yakılan cesetler. Ölen PKK'lıların cesetleri hücre evlerinde toplanarak ateşe veriliyor.  Teröristler ve destekçilerinin "Polis ve asker evleri yaktı , sivilleri öldürdüler 'yaygarası çıkarmayı hedefledikleri ortaya çıktı. 

 

Kaynak: AKŞAM

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23