• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'PKK yapmaz' demişti, üstlenince bakın ne dedi!

Yeniakit Publisher
2015-07-28 20:36:00 -
'PKK yapmaz' demişti, üstlenince bakın ne dedi!

Paralel örgütün tetikçi olarak kullandığı Emre Erciş, Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Aslan Kulaksız'ın ailesinin yanında şehit edilmesiyle ilgili olarak, "PKK yapmaz" demişti. PKK hain saldırıyı üstlenince Erciş açıklama yapmak zorunda kaldı.

Paralel örgütün montajlı şantaj kasetlerini ve tapelerini yayınlamak için kurdurduğu bir internet sitesinde muhabirlik yapan ve daha sonra da yine paralel örgütün kurduğu iddia edilen Karşı Gazetesi'nde muhabirliğe başlayan Emre Erciş, çocuğu ve eşinin yanında şehit edilen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Aslan Kulaksız'la ilgili paylaştığı skandal tweetlerin ardından büyük tepki çekmişti.

Binbaşı'nın şehit edilmesiyle ilgili olarak PKK terör örgütünü savunan Erciş, "Rütbesi ne olursa olsun PKK ve DHKC eşi ve kızının içinde bulunduğu araca saldırmaz.Örgüt içi ahlak prensiplerine aykırı eylem yapmaz." demişti.

Hain saldırıyı PKK'nın üstlenmesinin ardından açıklama yapmak zorunda kalan Erciş, "Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit edildiği saldırıyı,PKK üstelenmiş.Her pusu kalleşliktir fakat karısı ve kızının yanında olanı ŞEREFSİZLİKTİR" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23