• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK kalleşliğin bedelini ödüyor

Yeniakit Publisher
2015-08-28 17:55:00 -
PKK kalleşliğin bedelini ödüyor

İşadamı Sedat Peker, Şırnak’ta PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze töreninde “Dün çözüm sürecine evet diyenler, bugün neden savaş istemektedir” diyerek tepki gösteren şehidin abisi Yarbay Mehmet Alkan’ a cevap geldi.

Yarbay Alkan’ın söz konusu sorusunun cevabının çok açık olduğunu söyleyen Peker, “Henüz yirmili yaşlarının başında olan iki genç polisimizin yataklarında uyurken şehit edilmesi ve bu kahpece yapılmış eylemin PKK tarafından kendilerine ait tüm internet sitelerinde şımarıkça biz yaptık, diye duyurulup kabul edilmesinden sonra çözüm süreci bitmiş, en azından PKK’lılara yaptıklarının bedelini ödetme süreci başlamıştır” dedi.

DEVLET NAMUSUNA SAHİP ÇIKMAZSA GÖZ DİKEN ÇOK OLUR

Peker, bir devletin namusuna sahip çıkmaması halinde onun namusuna göz dikenin çok olacağını da belirterek, “İki genç şehit polisimiz, bu ülkenin namusuydu. Devlet şu anda PKK hedeflerini bombalayıp hepsini etkisiz hale getirerek namusuna sahip çıkmaktadır” diye konuştu. En kötü anımızda, bütün dünyamız yıkılsa dahi ne yapacağımızı ve ne konuşacağımızı mutlaka planlamamız gerektiğini de söyleyen Peker, “Birilerini eleştirmek isterken (farkına varamadan) çok daha büyük felaketlere yol açabiliriz” ifadelerini kullandı.

“BEN BU OYUNUN FİGÜRANI OLMAM”

“AK Parti’nin seçim için bu operasyonları yaptığını söyleyerek bizden de bu görüşe destek olmamızı istiyorlar. Şanlıurfa’da evlerinin içinde yataklarında uyuyan iki genç polisi AK Parti’liler mi şehit etti, bu kalleşliği PKK’lılar resmi sitelerinde üstlenmediler mi? Ellerindeki basın gücü ve sosyal medyadaki etkinlikleriyle insanları yıpratmayla korkutarak kendi yazdıkları hikâyelerine inanmamızı, inanmıyorsak bile onların yanında durmamızı (inanıyormuş gibi yapmamızı) istiyorlar” diyen Peker, “Kimse kusura bakmasın... Ben bu oyunun figüranı olmam, olamam. Gelecekte çok büyük sıkıntılar yaşayacağımı bilsem de bu namussuzluğun bir parçası olmayacağım” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23