• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK, CHP'ye sponsor oldu

Yeniakit Publisher
2016-10-22 13:29:00 - 2016-10-22 13:35:38
PKK, CHP'ye sponsor oldu

Teröre destek vermekten bir türlü vazgeçmeyen CHP, bir skandala daha imza atarak PKK’ya yakındığı olduğu gerekçesiyle kapatılan medya kuruluşlarını sponsor yaptı.

Terörle mücadelede örgütlere yönelik net tavır koyamayan CHP bir skandala daha imza attı.Beşiktaş İlçe Başkanlığı, düzenlediği ''Çok sesli olmaya devam edeceğiz'' paneline PKK'nın yayın organı olan IMC TV ve Hayatın Sesi'ni sponsor yaptı. İsmi FETÖ tarafından sızdırılan MİT TIR'ları dosyasında geçen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun moderatörlüğünü yapacağı panel, CHP'nin ''terörle mesafe'' tartışmasını bir kez daha gündeme getirdi.

CHP, PKK'YA TAVIR KOYMAMAKTA KARARLI!

Türkiye'nin topyekün yurtiçi ve yurtdışında terör örgütleriyle mücadele ettiği süreçte CHP sergilediği ikircikli tutumdan vazgeçmedi.

OHAL kapsamında kısa süre önce kapatılan PKK'nın yayın organları IMC ve Hayatın Sesi sponsorluğunda Faruk Eren, Meltem Akyol ve Birgün Gazetesi'nden Barış İnce'nin konuşmacı olduğu panel düzenleyen CHP dikkatleri yine üzerine çekti.

''Çok ses olmaya devam edeceğiz'' başlığıyla CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen panelin moderatörüğünü ise FETÖ tarafından sızdırılan MİT TIR'ları dosyasında adı geçen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu yapacak.

Beşiktaş Belediyesi ilçe sınırları içinde cadde ve bulvarlara asılan pankartlarla duyurulan panel, CHP'nin terör örgütlerine mesafe koymamakta kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi. 

Sabah
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23