• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Perakende Günleri’17 farklı konuları ve seçkin konuşmacılarıyla gündemine damgasını vuracak

Yeniakit Publisher
2017-11-20 21:00:00 -
Perakende Günleri’17 farklı konuları ve seçkin konuşmacılarıyla gündemine damgasını vuracak

Perakende sektörünün takipçileri veduayenleri 29 – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında Perakende Günleri’17’de bir araya geliyor.

Bugüne kadar katılımcılarına eşsiz deneyimler sunan Perakende Günleri, bu yıl 19 farklı oturumda birbirinden deneyimli 21 ayrı konuşmacıyı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ağırlayacak.

2001 yılından bu yana hem Türkiye’de hem uluslararası alanda sayılı organizasyonlardan biri olan Perakende Günleri bu yıl da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda birbirinden farklıgüncel konuları ve ünlü konuşmacılarıyla sektörün gündemini yönetmeye devam ediyor.Perakende Günleri’17’nin bu sene ses getirecek konuları arasında; değişen dünya, dönüşen müşteri davranışları ve beklentileri, ekonomik gelişmeler, büyüme ve açılım, hukuki konular, dünyadan en iyi uygulamalar, e-ticaret ve Amazon’un Türkiye’ye gelişinin etkisi yer alıyor.

Türkiye’nin önde gelen, sektörün duayen isimlerinden çarpıcı örnekler ve başarının ipuçları Perakende Günler’17’de

Türkiye’den ve dünyadan değerli konuşmacıları ağırlayan Perakende Günleri’17’nin bu yılki yerli konuşmacıları arasında sektörün önde gelen isimleri yer alıyor. İki gün sürecek organizasyonun Türk konuşmacıları arasında Arçelik Omnichannel Gelişim ve İletişim Yöneticisi Handan Abdurrahmanoğlu, Yıldız YoutuberBuse Sinem İren, Zeydemir Genel Müdürü Beytullah Aksoy, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özerkan, Metro Toptancı Market Türkiye Meyve ve Sebze Kategori Müdürü Birol Uluşan, Karaca Grup CEO’su Fatih Karaca, ŞOK CEO’su Uğur Demirel, Akinon CEO’su Tolga Tatari, Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Av. Merter Özay, Vakko CEO’su Jaklin Güner, Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz ve DNG Danışmanlık Kurucusu Fatih Keresteci, Shell &Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan bulunuyor.

Perakende Günleri’17’nin ilk gününde,Arçelik Omnichannel Gelişim ve İletişim Yöneticisi Handan Abdurrahmanoğlu, “İşimiz’inKalbinde Müşterimiz Var”başlıklı konuşmasında Arçelik’in en yeni projesi ‘Omni’ üzerinden tüm dönüşüm süreçlerini 62 yıllık deneyimlerine dayanarak anlatacak. Abdurrahmanoğlu ayrıca Arçelik Omnichannel pazarlama stratejisi ile tüm platformlarda online ve offline arasındaki entegrasyonu nasıl sağlamayı planladıklarını katılımcılara aktaracak.Perakende Günleri’nin bir diğer önemli konuşmacısı Zeydemir Genel Müdürü Beytullah Aksoy, “Anadolu’ya Nefes Veren Mekanlar” konulu oturumunda şehrin içinde yer alan ama kullanılmayan alanları nasıl sosyalleşme alanlarına dönüştürdüklerini anlatırken, cadde mağazacılığına benzer yalın kat dizaynını ve AVM giderlerini minimize eden yeni işletme modelinden de bahsedecek.Hızlı büyümesi ile dikkat çeken Simit Sarayı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu ise “Global Markamız: Simit Sarayı” başlıklı konuşmasında, 2002 yılında kurulan ve hızlı büyüme modeliyle 22 ülkede 426 mağaza ile faaliyet gösteren Simit Sarayı’nın uluslararası yeme-içme markası haline gelişinin öyküsünü anlatacak. Yıldız YoutuberBuse Sinem İren“Alışveriş Hallerimiz”iaçılışta esprili bir dille paylaşacak.TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özerkan, “2018’e Doğru” konulu oturumu ile sektörün bugününü değerlendirerek gelecek yıla dair yol haritasını çizecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Metro Toptancı Market’in ‘Fire Miktar ve Nedenleri Araştırması’ Perakende Günleri’17’de

Perakende Günleri’17’de bu sene çarpıcı bir araştırmanın sonuçları paylaşılacak. Metro Toptancı Market, üreticiden müşterinin tabağına ulaşan köprü oluşunun sorumluluğuyla dünya ve milli kaynak israfının ana nedenlerinden olan bu kayıp ve atıkları sonlandırmak için başlattığı Metro Gıda Hareketi kapsamında, TÜBİTAK ile birlikte yaptıkları, fire miktar ve nedenleri araştırmasının sonuçlarını ve çözüme yönelik projelerini paylaşacak. Metro Toptancı Market Türkiye Meyve ve Sebze Kategori Müdürü Birol Uluşan’ın, “Bir Domates Çöpe Atıldığında” başlıklı oturumunda paylaşacağı araştırma sonuçları üretim sürecindeki kayıp ve atıkları gözler önüne serecek. 

Karaca Grup CEO’su Fatih Karaca“Ev ve Yaşam Perakendesinden Esinlenmeler” konulu oturumda; Karaca Grup’un dönüşüm hikayesini anlatırken uyguladıkları inovasyonlardan bahsederkenŞOK CEO’su Uğur Demirel, “Hızlı ve Sağlıklı Büyümenin Yolu” başlığı altında ŞOK Marketlerin hızlı ve sağlıklı büyümesinin arkasındaki güçlü organizasyonu ve sahadan yönetim gibi tüm sektörün esinleneceği yapıyı anlatacak.Akinon CEO’su Tolga Tatari ise“E-Ticaret Gelirimiz Nasıl Artar?” konulu oturumda,dijital dünyanın perakende sektörüne etkilerinden bahsederken firmaların ve bağımsız e-ticaret sitelerinin değişen bu dünyada satışlarını nasıl artıracaklarına dair somut ipuçları verecek.

Etkinliğin ikinci gününde;Vakko CEO’su Jaklin Güner, “Yaşadığımız Zorluklar ve Çözümleri” başlığı altında; mega trendler, dijitalleşmenin sağladığı potansiyel ve sektörel performans araştırmalarından hareketle, değişen yapıya adaptasyon yeteneğini kanıtlamış, perakendenin zorluklardan güçlenerek çıkması için izlemesi gereken yola ilişkin önerilerini paylaşacak.“ConvenienceStore’ların Geleceği” başlıklı oturumu ile Conveniencestore’larınen iyi uygulama örneklerine ve Türkiye ile diğer ülke karşılaştırmalarına değinecek olan Shell &Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül, Shell’in müşteri davranışı ve eğilimlerini yakından izleyerek ortaya koyduğu başarılı uygulamalarını aktaracak. Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Av. Merter Özay, 2018’de sektörü bekleyen önemli hukuki konuları aktarırken, ticari bakış açısının önemine“Hukuk Perakendenin Hızına Yetişebiliyor mu?” başlıklı sohbetinde değinecek.Türkiye ve dünyadaki ekonomik gelişmelerin sektöre somut etkilerinin konuşulacağı “Bir Ekonomist, Bir Perakendeci: Çözüm Nerede?” başlıklı oturumda, DNG Danışmanlık Kurucusu ve ülkemizin önde gelen ekonomistiFatih Keresteci, Mavi’nin başarılı CEO’suCüneyt Yavuz’un sorularını yanıtlayacak. İkili, 2018 yılında büyüme ve karlılık stratejisinin daha iyi nasıl çizilebileceğinden bahsederken tüm perakende sektörünün yararlanacağı stratejik ve finansal önerilerde bulunacaklar.Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan“Muhteşem İkili” başlıklı oturumda bir araya gelerek katılımcıları Türkiye, tarih ve düşünce yolculuğuna çıkaracak.

Geniş konuşmacı yelpazesi ile Türkiye’den ve dünyadan uzman konuşmacıları ve vizyon geliştirici oturumlarındaki yeni formatıyla Perakende Günleri’17 bu sene de sektöre yeni ufuklar açmaya devam edecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23